Μουζουράκης: «Ο πατέρας Αντώνιος ήταν πνευματικός μου»

(VIDEO) «Με όλα αυτά που ακούστηκαν, ένιωσα σαν να προσβάλλουν το σπίτι μου»
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
Ο Πάνος Μουζουράκης έδωσε συνέντευξη στη Φαίη Σκορδά στην πρεμιέρα του Fay’s time.

Εκεί αναφέρθηκε τη σχέση του με τον πατέρα Αντώνιο και την «Κιβωτό του κόσμου».

Είπε ο Πάνος Μουζουράκης:

«Ο πατέρας Αντώνιος ήταν πνευματικός μου. Θεωρώ ότι είναι ακόμα, απλά δε βρισκόμαστε με όλα αυτά που έχουν γίνει. Έχω εξομολογηθεί, έχω κοινωνήσει, με έχει συμβουλέψει… Όταν άρχισαν να ακούγονται όλα αυτά τα πράγματα, έκαναν τρομερή σύγκρουση με την εικόνα που έχω εγώ στο μυαλό μου.

Και επειδή έχω αισθανθεί τόσο κοντά με τον πατέρα Αντώνιο και την πρεσβυτέρα, τον Αναστάση και τα παιδιά από την Κιβωτό, είναι σαν να μου προσβάλλεις το σπίτι. Σαν να μου λες κάτι για την οικογένειά μου. Από εκεί και πέρα, η υπόθεση έχει πάρει τον δρόμο της δικαιοσύνης»

Και συνέχισε ο Πάνος Μουζουράκης:

«Επειδή όμως, είμαι και λίγο της θεωρίας συνωμοσίας, νομίζω ότι από μόνο του προδόθηκε, το πώς ξαφνικά άρχισε να βάλλεται από παντού η Κιβωτός… Εδώ κάπου είχαν βγάλει ότι με τα λεφτά που έδινε ο κόσμος στην Κιβωτό, πληρώνουν τραγουδιστές για να πηγαίνουν να τραγουδάνε στους γάμους τους. Ο τραγουδιστής που τραγούδησε στον γάμο του Αναστάση ήμουν εγώ και προφανώς πήγα αφιλοκερδώς. Μιλάμε για 10 δομές αυτή τη στιγμή στην Ελλάδα, δε ξέρω ποιο είναι το κόστος για να λειτουργήσουν. Δε ξέρω τι έχει συμβεί, λέω μια πλευρά που έχω ζήσει… Από όσο ξέρω, τα χρήματα που βρέθηκαν ήταν όλα σε λογαριασμούς της Κιβωτού, τίποτα έξω από εκεί. Προφανώς θα απογοητευτώ αν αποδειχθεί ότι τα πράγματα δεν είναι όπως τα έχω βιώσει…».

Και κατέληξε ο Πάνος Μουζουράκης:

«Είμαι σε ένα στάδιο αναμονής και περιμένω να κάνω τον σταυρό μου και να πω “ευχαριστώ Θεέ μου, επιτέλους λύθηκε” και να αρχίσει να ξαναχτίζεται η Κιβωτός. Από εκεί και πέρα, αν έχω πέσει τόσο έξω και διαλυθεί και αυτή η μικρή ελπίδα που είχα στον άνθρωπο… Ε, τότε…».

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!