Μίκι Ρουρκ για Ντε Νίρο: «Είναι σαν να μην υπάρχει αυτός ο μα@@κας»

(VIDEO) «Εγώ βγήκα από τα σκ@@α. Αυτός δεν ξέρει πώς είναι αυτή η γα@@μενη ζωή».
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
Ο Μίκι Ρουρκ αντιμετωπίζει πολλά προβλήματα τόσο με την καριέρα του που ξεκίνησε εντυπωσιακά και καταλήγει άδοξα έως στιγμής, παρά τις ορισμένες δυνατές αναλαμπές, όσο και με τις «αμέτρητες» πλαστικές που έχει κάνει στο πρόσωπό του και κυριολεκτικά τον έχουν παραμορφώσει.

Σε πρόσφατη συνέντευξή του σε ιταλική τηλεοπτική εκπομπή στράφηκε κατά του Ρόμπερτ Ντε Νίρο τον οποίο θεωρεί υπεύθυνο για τον «αποκλεισμό» του από το καστ της νέας ταινίας του Μάρτιν Σκορσέζε, «The Irishman».

Μια παρουσία του εκεί θα είχε πολλά να του προσφέρει σε καλλιτεχνικό αλλά και οικονομικό επίπεδο καθώς μιλάμε για μια ταινία πρώτης γραμμής, παραγωγής του Netflix με το μπάτζετ της ξεπερνά τα 140 εκατ. Δολάρια.

Είπε ο Μίκι Ρουρκ με τον Ρόμπερτ Ντε Νίρο:

«Ο Μάρτιν Σκορσέζε ήθελε να με συναντήσει για μια ταινία με τον Αλ Πατσίνο, τον Τζο Πέσι και τον Ρόμπερτ Ντε Νίρο. Ανθρωπος υπεύθυνος για το κάστινγκ είπε στον μάνατζερ μου ότι ο Ρόμπερτ Ντε Νίρο δήλωσε ότι αρνείται να δουλέψει μαζί μου σε ταινία… Πλέον δεν τον θαυμάζω. Είναι σαν να μην υπάρχει. Εγώ βγήκα από τα σκ@@α. Αυτός δεν ξέρει πώς είναι αυτή η ζωή. Εζησα αυτή τη γα@@μενη ζωή, οπότε κάθε φορά που τον αντικρίζω, είναι σαν να μην υπάρχει αυτός το μα@@κας. Χρειαζόμουν τα χρήματα…».

Η κόντρα ανάμεσα στον Μίκι Ρουρκ και τον Ρόμπερτ Ντε Νίρο έχει βαθιές ρίζες στο χρόνο απ’ όταν συνεργάστηκαν στην ταινία «Δαιμονισμένος Αγγελος», το 1987.

Δήλωσε σχετικά ο Μίκι Ρουρκ:

«Θαύμαζα τον Ντε Νίρο, όπως τον Μάρλον Μπράντο και τον Αλ Πατσίνο από τη δεκαετία του ’80… Αυτό άλλαξε όταν ο Ντε Νίρο μου είπε κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων: Νομίζω ότι είναι καλύτερο να μην μιλάμε».
Με τη σειρά του ο Ρόμπερτ Ντε Νίρο απαντώντας στον Μίκι Ρουρκ τονίζει πως δεν έχει καμία σχέση στο «κόψιμό» του απ’ την ταινία.

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!