Μαρινέλλα: Το πρώτο μήνυμα μετά τον τραυματισμό της

Η ημερομηνία επιστροφής της στη σκηνή.
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
Αρκετό καιρό μακριά από το μικρόφωνο και τη σκηνή θα μείνει η αγαπημένη τραγουδίστρια μετά τον τραυματισμό της ο οποίος την υποχρεώνει να απέχει από τις εμφανίσεις της στο NOX, μαζί με τους Μπέττυ Μαγγίρα και Στέλιο Διονυσίου.

Η αποκάλυψη του τραυματισμού της στο πόδι έγινε στις 7/2, ημέρα Τετάρτη που ήταν και η μέρα κατά την οποία εμφανίζεται συνήθως το σχήμα στο συγκεκριμένο νυχτερινό κέντρο.

Η ανακοίνωση ανέφερε χαρακτηριστικά: "Η αποψινή παράσταση 7/2 της Μαρινέλλας με την Μπέττυ Μαγγίρα και τον Στέλιο Διονυσίου αναβάλλεται και θα μεταφερθεί σε νέα ημερομηνία που θα ανακοινωθεί άμεσα. Η αγαπημένη μας καλλιτέχνις, λόγω μιας μικρής κάκωσης στο γόνατο, θα βρίσκεται σήμερα εκτός σκηνής.

Οι Τετάρτες θα συνεχίσουν να είναι μαγικές, αφού οι επόμενες παραστάσεις θα πραγματοποιηθούν κανονικά", αναφέρει η ανακοίνωση του NOX.

Η ανάρτηση που έκανε το NOX και η Μπέττυ Μαγγίρα:

anakoinwsh.webp

Δυστυχώς, το πρόβλημα με το πόδι της ήταν αρκετά πιο σοβαρό από ό,τι θα μπορούσε να υπολογίσει κανείς και όπως ανακοινώνει η ίδια με νέα ανάρτηση, η επιστροφή της ορίστηκε για τα μέσα Μαρτίου οπότε και θα είναι απολύτως καλά για να μπορεί να ανταπεξέλθει στις υποχρεώσεις της.

"Αγαπημένοι μου φίλοι σε ευχαριστώ όλους για τις υπέροχες ευχές σας. Σας στέλνω την αγάπη μου και ανανεώνουμε το ραντεβού μας από τις 13 Μαρτίου. Θα σας περιμένω όλους", ανέφερε χαρακτηριστικά η ίδια η Μαρινέλλα προς όλους τους θαυμαστές της.

Δείτε το βίντεο παρακάτω:

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!