Madonna: Την επανέφεραν με φάρμακο για υπερβολική δόση ναρκωτικών

Νέες λεπτομέρειες για τη σοβαρή περιπέτεια της υγείας της, έπειτα από βακτηριακή λοίμωξη
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
Νέες λεπτομέρειες για την σοβαρή περιπέτεια υγείας της Μαντόνα, η οποία χρειάστηκε να νοσηλευτεί σε ΜΕΘ μετά από βακτηριακή λοίμωξη, φέρνουν στη δημοσιότητα αμερικανικά μέσα ενημέρωσης υποστηρίζοντας ότι αρχικά της χορηγήθηκε φάρμακο που χρησιμοποιείται και για περιστατικά υπερβολικής χρήσης ναρκωτικών.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα Radar Online όταν η 64χρονη τραγουδίστρια βρέθηκε αναίσθητη στο σπίτι της στις 24 Ιουνίου της χορηγήθηκε με ένεση το φάρμακο Narcan.

Το συγκεκριμένο φάρμακο χρησιμοποιείται ως άμεσο αντίδοτο σε περιστατικά υπερβολικής χρήσης ναρκωτικών αλλά και για την αντιμετώπιση σηπτικού σοκ.


Κατά το δημοσίευμα η περίπτωση της Μαντόνα εντάσσεται στην δεύτερη κατηγορία χρήσης του Narcan καθώς δεν υπάρχουν ενδείξεις ότι η βασίλισσα της ποπ είχε κάνει χρήση ναρκωτικών.

Υπενθυμίζεται ότι η Μαντόνα αφού βρέθηκε αναίσθητη στο σπίτι της μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο της Νέας Υόρκης όπου για τουλάχιστον ένα βράδυ νοσηλεύτηκε διασωληνωμένη σε ΜΕΘ.

Όπως είχε εξηγήσει ο επί χρόνια ατζέντης της Μαντόνα, η 64χρονη τραγουδίστρια είχε υποστεί μια σοβαρή βακτηριακή λοίμωξη και γι' αυτό η προγραμματισμένη περιοδεία της έχει αναβληθεί μέχρι νεωτέρας.

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!