Λαζόπουλος για Ντενίση: «Η λέξη ταπεινότητα του καλλιτέχνη, πού στο διάολο είναι»

(VIDEO) «Βρε μανία, να θες να σε έχουν δει όλοι, να έχουν καταλάβει πόσο μεγάλη είσαι»
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
O Λάκης Λαζόπουλος παρότι νοσεί με κορoνοϊό, παραμένει… ενεργός, όσον αφορά τη σάτιρα και τους «σχολιασμούς» της επικαιρότητας.

Βέβαια στη συγκεκριμένη περίπτωση υπάρχει βαθύ παρελθόν και… ρίζα.

Ο Λάκης Λαζόπουλος λοιπόν σε podcast του στο NEWS 24/7 αναφέρθηκε στις παρατηρήσεις που έκανε η Μιμή Ντενίση στην εκπομπή Στούντιο 4 και τους παρουσιαστές Νάνσυ Ζαμπέτογλου και Θανάση Αναγνωστόπουλο για το γεγονός ότι δεν έχουν πάει να δουν την προβολή της παράστασή της.

Είπε σχετικά ο Λαζόπουλος:

«Όχι, όχι, όχι. Γιατί δεν έχετε δει την παράσταση βρε και μιλάτε; Έχει κι άλλους μεγάλους ρόλους να παίξει. Μικρούς δεν θα παίξει, αλλά μεγάλους. Δεν μετράει που έχετε δει την «Άννα Καρένινα». Είναι λίγο σαν την Βασιλειάδου «I am very Χολοσκασμένη». Βρε βρε μανία. Να θες εκεί, να σε έχουν δει όλοι. Να έχουν καταλάβει όλοι το ταλέντο σου, να έχουν καταλάβει πόσο μεγάλη είσαι, πόσο φοβερή είσαι, πόσο ερμηνεύτρια είσαι, πόσο γράφεις».

Και κατέληξε ο Λάκης Λαζόπουλος. «Η λέξη ταπεινότητα του καλλιτέχνη, πού στο διάολο είναι; Ποιες είναι αυτές οι λίμνες αυτοπεποίθησης που κολυμπάνε όλοι αυτοί οι άνθρωποι; Νομίζω ότι υπερβάλλει η κυρία Ντενίση»,

Θυμίζουμε πως η Μιμή Ντενίση καλεσμένη του Στούντιο 4 με αφορμή την πρεμιέρα της ταινίας «Σμύρνη μου αγαπημένη» δήλωσε στους δύο παρουσιαστές για το γεγονός πως όλα αυτά τα χρόνια δεν έχουν πάει να δουν την παράστασή της:

«Αχ… Ανήκετε στις μειονότητες. Εάν υπήρχε ένας λόγος -γιατί μου αρέσει πάρα πολύ η εκπομπή σας- που δεν θα ερχόμουν, είναι γιατί δεν έχετε δει την παράσταση. Όχι ως αντίποινα. Ούτε ως παράπονο. Γιατί στο σημείο της καριέρας που είμαι εγώ, θέλω να συζητάω ουσιαστικά. Δεν θέλω να μιλάω στον αέρα. Και κάποιος που δεν έχει δει τίποτα, δεν μπορεί να κάνει ουσιαστική συζήτηση μαζί μου».

Μάλιστα η Μιμή Ντενίση δεν δέχτηκε τη συγγνώμη τους: «Δεν δέχομαι τη συγγνώμη σας γιατί έχετε πάει σε άλλες παραστάσεις. Εσείς βλέπετε τις παραστάσεις βάσει φιλίας, ενώ εγώ θέλω να τις βλέπετε βάσει αξίας. Σιωπή».

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!