Ξαρχάκος & Σαΐα: Φωτογραφίες από το πάρτι γενεθλίων των παιδιών τους

Η Μαρία - Ιζόλδη και ο Σταύρος Jr γιόρτασαν τα γενέθλιά τους
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
Τα δίδυμα του Σταύρου Ξαρχάκου και της Ηρώς Σαΐα είχαν τα γενέθλιά τους την 1η Νοεμβρίου.

Η ερμηνεύτρια είχε ευχηθεί στα παιδιά της δημόσια γράφοντας σε ανάρτηση της στα κοινωνικά δίκτυα :

«Ένας κανονικός άνθρωπος , στο κομοδίνο δίπλα στο κρεβάτι του έχει μόνιμα εκτός από ένα φως, ένα βιβλίο , μια φωτογραφία των παιδιών του (;) , του αγαπημένου του (;), τίποτα (;).

Εγώ έχω το κάδρο με τη φωτογραφία από ένα καλαμάρι το οποίο ο γιος μας είχε την επιθυμία να το τοποθετήσω εκεί και να το βλέπω , ενώ η Ιζόλδη τσεκάρει κάθε μέρα αν έχει παραμείνει στη θέση του.

Χρόνια Πολλά μικρά μας , που μας μάθατε τα είδη των πλοίων , τις μπουκαπόρτες , τα είδη χταποδιού και τη συμπεριφορά του , τη σακαμπαμπασπίδα , το σαλάχι τορπίλη , το ψάρι σφαίρα και την πεσκανδρίτσα της αβύσσου και τόσα τόσα άλλα ! Που με μαλώνετε επειδή τρώω γρήγορα και μου μαθαίνετε να μασάω αργά … και τόσα άλλα .

Κυρίως όμως μας μάθατε να κολυμπάμε στη θάλασσα της αγάπης και κυρίως να αξιολογούμε τι έχει πραγματικά σημασία στη ζωή , αυτή την πρώτη κι υπέροχη επταετία μαζί σας! Να σας χαιρόμαστε».

Μάλιστα, η Ηρώ Σαΐα ανέβασε insta story με τις τούρτες γενεθλίων των παιδιών της εμπνευσμένες από το βυθό της θάλασσας ενώ δημοσίευσε και «διακριτικές» στιγμές από το πάρτυ που ακολούθησε.
9623e23d-genethlia-paidion-xarxakou2.jpg
xarxakos-didima-genethlia-1.webp

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!