Κορονοϊός στο καστ των Άγριων Μελισσών: Αλλαγή στις ημέρες προβολής

Νέα μίνι σειρά του Ant1 στις ώρες προβολής του σίριαλ
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
07/01/2022

ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ

Γιάννης Μακρής
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Τα νέα επεισόδια των Άγριων Μελισσών θα ξεκινήσουν να προβάλλονται από τη Δευτέρα 10 Ιανουαρίου στις 22:15 όπως αναφέρεται και στο trailer. Όμως, η επιστροφή των Άγριων Μελισσών «κρύβει» φέρνει και μια αλλαγή στις μέρες προβολής της σειράς.

Τις επόμενες δυο εβδομάδες, οι «Άγριες Μέλισσες» δεν θα προβάλλονται από Δευτέρα έως και Πέμπτη αλλά θα προβάλλονται δυο επεισόδια την εβδομάδα, κάθε Δευτέρα και Τρίτη δηλαδή στις 10, 11 και 17, 18 Ιανουαρίου.

Τετάρτη και Πέμπτη στη θέση της δημοφιλούς σειράς θα προβληθεί η μίνι σειρά του Αντ1, 42ο C που θα ξεκινήσει να προβάλλεται την Τετάρτη 12 Ιανουαρίου στις 22:15, η οποία φιλοδοξεί να επιτύχει πολύ υψηλά νούμερα τηλεθέασης.

Μετά το τέλος της σειράς 42ο C, οι Άγριες Μέλισσες θα επιστρέψουν στο κανονικό τους πρόγραμμα από τη Δευτέρα 24 Ιανουαρίου 2022.

Όπως φαίνεται, η αλλαγή αυτή στο πρόγραμμα έγινε για λόγους ανάγκης, καθώς όπως αποκάλυψε η ηθοποιός Ελένη Καρακάση στο «Πρωινό», το κάστ της σειράς έχει χτυπηθεί από τον κορονοιό και δεν έχουν προλάβει να ετοιμάσουν αρκετά επεισόδια.

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!