Κλάματα Μενεγάκη - Θεοδωρίδου στον αέρα

Συγκίνηση στο αποχαιρετιστήριο αφιέρωμα της παρουσιάστριας
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
Μια μέρα πριν η Ελένη Μενεγάκη αποχαίρετήσει την τηλεόραση, η συγκίνηση ήταν διάχυτη στο πλατό όταν προβλήθηκε το αφιέρωμα που της είχαν φτιάξει για τα 15 χρόνια που ήταν στον Alpha και το είχαν ντύσει μουσικά με τα τραγούδια της Νατάσας Θεοδωρίδου η οποία είναι και κουμπάρα της.

Είπε μεταξύ άλλων:

«Χαμηλώστε λίγο τη μουσική γιατί ήμουν τελείως αλλού… Γι’ αυτό δεν θέλω να βάζω τη Νατάσα να την ακούω σε αυτή την εκπομπή… πάντα μου δημιουργεί συναισθήματα συγκίνησης.

Την έχω συνδυάσει με πάρα πολλά πράγματα στη ζωή μου, με πολύ ευχάριστα, με πολύ έντονα συγκινησιακά και με δύσκολες περιόδους της ζωής μου…

Αλλά την έχω συνδυάσει πάντα, ακόμα και όταν η φωνή της κλαίει, πάντα με γέλια. Θέλουμε και οι δύο να παρασύρουμε τον κόσμο στη χαρά, δεν θέλουμε να δείχνουμε αδυναμία, είναι λάθος μας βέβαια αυτό»

Και όταν συνδέθηκαν ζωντανά με την Νατάσα Θεοδωρίδου, η οποία επίσης έκλαιγε, είπε: «Α ρε Νατάσα γιατί σε έβαλα; Και το είπα ναι! Γι’ αυτό και προχθές στο μοντάζ χαλάστηκα και βγήκα έξω ερείπιο. Μου θυμίζουν πολύ έντονες στιγμές και δεν με αφήνουν να κρατάω πάντα αυτό που θέλω σε τάξη».

Μετά τη συγκίνηση ήρθαν και τα γέλια όταν διαπίστωσαν πως φορούσαν το ίδιο φόρεμα:

Δείτε το απόσπασμα:

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!