Κιμ Καρντάσιαν: «Ο Κάνιε Γουέστ πάσχει από διπολική διαταραχή»

«Δεν έχω μιλήσει ποτέ δημόσια για το πόσο μας έχει επηρεάσει αυτό»
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
Το ξέσπασμα και το παραλήρημα του Κάνιε Γιούστ στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης δεν άφησαν την Κιμ Καρντάσιαν ασυγκίνητη. Η σύζυγος του τραγουδιστή με ένα μακροσκελές κείμενο ζητάει από τα μέσα ενημέρωσης να κατανοήσουν το πρόβλημα του Κανιε, καθώς ισχυρίζεται ότι δίνει μάχη με τη διπολική διαταραχή. Τέλος ευχαριστεί όσους ενδιαφέρθηκαν για την υγεία του γνωστού ράπερ.

«Όπως πολλοί από εσάς γνωρίζετε, ο Kanye πάσχει από διπολική διαταραχή. Οποιοσδήποτε πάσχει ή έχει κάποιον στο περιβάλλον του, γνωρίζει πόσο πολύπλοκο και επίπονο είναι να το κατανοήσεις. Δεν έχω μιλήσει ποτέ δημόσια σχετικά με το πόσο μας έχει επηρεάσει αυτό στο σπίτι, επειδή είμαι πολύ προστατευτική με τα παιδιά μας και το απόρρητο της υγείας του Kanye.

Ωστόσο σήμερα, νιώθω πως πρέπει να τοποθετηθώ λόγω του στίγματος ή των παρερμηνειών για την ψυχική υγεία. Για εκείνους που αντιλαμβάνονται τις ψυχικές ασθένειες και ψυχαναγκαστικές συμπεριφορές, ξέρουν πως η οικογένεια είναι αβοήθητη, εκτός αν το συγκεκριμένο μέλος είναι ανήλικο. Όσοι όμως δεν γνωρίζουν τη συγκεκριμένη εμπειρία, μπορούν να γίνουν επικριτικοί και να μην κατανοήσουν πως τα άτομα αυτά πρέπει από μόνα τους να βρουν βοήθεια, όσο σκληρά και αν προσπαθούν φίλοι και συγγενείς.

Keimeno Kim1

Εμείς ως κοινωνία μιλάμε για την εύνοια που πρέπει να τυγχάνει το θέμα της ψυχικής υγείας συνολικά, όμως πρέπει να δίνουμε την αντίστοιχη σημασία στα άτομα που ζουν με αυτό, τις στιγμές που το έχουν περισσότερο ανάγκη. Ζητώ ευγενικά από τα media και την κοινή γνώμη να δείξουν την ευαισθησία και την ενσυναίσθηση που απαιτείται, ώστε να μπορέσουμε να ξεπεράσουμε όλο αυτό. Ευχαριστώ όλους όσοι εξέφρασαν ανησυχία για την υγεία του Kanye και την κατανόησή σας. Με αγάπη και ευγνωμοσύνη, Kim Kardashian West».

Keimeno Kim2

Keimeno Kim3

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!