Καρβέλας σε Βίσση: «Σε ερωτεύτηκα θανατηφόρα»

Νέα...δημόσια ερωτική εξομολόγηση 
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
Σε μία νέα ερωτική εξομολόγηση δημοσίως προς την Άννα Βίσση προχώρησε ο Νίκος Καρβέλας, αποδεικνύοντας ξανά πόσο ισχυρός είναι ο δεσμός που τους δένει.

Η Άννα Βίσση, στο πλαίσιο της περιοδείας της για τα 50 χρόνια της στο τραγούδι, βρέθηκε στη γενέτειρά της, την Κύπρο. Στο πλευρό της βρέθηκαν πολύ καλλιτέχνες, όπως οι Πάολα, Κωνσταντίνος Αργυρός, Καίτη Γαρμπή, Έλενα Παπαρίζου, Μπάμπης Στόκας. Και δεν θα μπορούσε να λείπε το άλλο της μισό, ο Νίκος Καρβέλας.

Ο γνωστός μουσικοσυνθέτης «εμφανίστηκε» μέσω videowall και τα λόγια του μπροστά σε 70.000 κόσμο που βρέθηκαν στη συναυλία στη Λάρνακα, συγκίνησαν.

«Δεν τα καταφέρνω πολύ καλά στα κλισέ. Τι νιώθω… τη συγκίνηση που νιώθω για τα 50 χρόνια. Εγώ αυτή τη συγκίνηση των 50 χρόνων σου, των 50 χρόνων μας, πριν συμπληρωθούν τα πρώτα 50 λεπτά της γνωριμίας μας, όταν μπήκες στο σπίτι, μετά από τον πατέρα σου… Και σε ερωτεύτηκα κεραυνοβόλα και θανατηφόρα και τα γιορτάζω αυτά τα 50 χρόνια», είπε ο Νίκος Καρβέλας.

Η κάμερα του «MEGA Καλημέρα» συνάντησε την Άννα Βίσση στο αεροδρόμιο κατά την επιστροφή της, με τη γνωστή ερμηνεύτρια να δηλώνει πως τα όσα εξέφρασε για εκείνη ο Νίκος Καρβέλας, ισχύουν και από τη δική της πλευρά!

«Δεν εξομολογήθηκε κάτι που δεν ήξερα εγώ. Ο Νίκος Καρβέλας είπε ότι γιορτάζει τα 50 χρόνια που με ερωτεύτηκε. Αυτό που συμβαίνει είναι μισό – μισό με τον Νίκο Καρβέλα, είμαστε ένα», είπε η Άννα Βίσση.

«Νιώθω 50 χρονών και πολύ γεμάτη, ευτυχισμένη. Γύρισα χαρούμενη από μία συναυλία στην πόλη που γεννήθηκα. Ήταν από πάρα πολύ χαρούμενη ως πολύ συγκινητική», είπε επίσης η αγαπημένη τραγουδίστρια.

Μιλώντας για τον κόσμο και τους καλλιτέχνες που έδωσαν το «παρών», ανέφερε: «Δεν ήταν μόνο η ποσότητα του κόσμου που ήρθε, γιατί ήταν πολύς ο κόσμος. Ήταν αυτό το κύμα αγάπης, αναγνώρισης. Οι στιγμές με τους φίλους μου και συναδέλφους ήταν ωραίες και ξεχωριστές».

Φέτος το χειμώνα, η Άννα Βίσση θα συνεχίσει το project που ξεκίνησε στο Hotel Ερμού, αλλά σε μεγαλύτερο χώρο.

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!