Good Job Nicky: «Έκλεβα κρουασάν από τα περίπτερα»

Η αποκάλυψη για τα παιδικά του χρόνια και τους διάσημους γονείς του
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
Για τα παιδικά του χρόνια στην Πάρο αλλά και τους διάσημους γονείς του, Γιάννη Πάριο και Σοφία Αλιμπέρτη μίλησε ο Good Job Nicky.

Αποκάλυψε ότι όταν ήταν μικρός στην Πάρο, έκλεβε κρουασάν από τα περίπτερα και πως προτίμησε το Good Job Nicky από το Νικόλας Βαρθακούρης για να μη… γίνουν ακόμη περισσότεροι οι Βαρθακούρηδες.

«Είμαι ερωτευμένος με την Πάρο! Θυμάμαι στα παιδικά μου χρόνια πήγαινα σαν χαζός και έκλεβα κρουασάν από περίπτερα και μετά με ντροπή ο Μιχαήλ πήγαινε τα πλήρωνε και έλεγε συγγνώμη», είπε αρχικά στην κάμερα της Super Κατερίνα ο δευτερότοκος γιος του Γιάννη Πάριου και της Σοφίας Αλιμπέρτη.

Στην ερώτηση γιατί δεν κράτησε το επώνυμό του, ο Good Job Nicky απάντησε γελώντας: «Γιατί είμαστε πολλοί οι Βαρθακούρηδες. Όλοι νομίζετε πως είμαι κάποιος αγγλόφωνος και δεν είμαι ο Νικόλας Βαρθακούρης και αυτό είναι το καλύτερο μετάλλιο που έχω πάρει».

«Ο πατέρας μου έμαθε ότι τραγουδάω από ένα demo»

Αποκάλυψε ότι ο πατέρας του, Γιάννης Πάριος, δεν ήξερε ότι τραγουδάει και έμαθε μαζί με τους… πάντες ότι είχε υπογράψει και δισκογραφική και κυκλοφόρησε το πρώτο του τραγούδι.

«Ο πατέρας μου έμαθε ότι τραγουδάω από ένα ντέμο. Όταν ήμουν 16 ετών πήγα σε ένα στούντιο και έκλεψε ένα ντέμο και το άκουσε μόνος του. Πήρα ωραίο respect από τον πατέρα μου, συγκινηθήκαμε. Έχει έρθει σε live μου και έκλαψε», είπε ο Good Job Nicky.

Ο νεαρός τραγουδιστής διαχώρισε, επίσης, τον Γιάννη Πάριο από τον… Γιάννη Βαρθακούρη, λέγοντας πως ο πρώτος έπρεπε να λείπει συχνά για να συντηρείται η οικογένεια, όπως τα Χριστούγεννα. «Αλλά τα Χριστούγεννα ο μπαμπάς φρόντιζε να είμαστε εμείς στο καμαρίνι. Ο μπαμπάς ήταν πάντα εκεί, δεν έλειψε», πρόσθεσε.

Για την τηλεοπτική επιστροφή της μητέρας του την περσινή σεζόν: «Η μαμά είχε κάθε χρόνο μια πρόταση, αλλά επέστρεψε με κάτι που την αντιπροσωπεύει». Αποκάλυψε επίσης με χιούμορ ότι «η μαμά μας ανακοινώνει, δεν γίνεται debate για το τι θα γίνει».

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!