Γιατί τα έσπασαν Οικονομόπουλος - «Κέντρο Αθηνών»

Πλούσιο παρασκήνιο
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
Την προηγούμενη εβδομάδα ο Νίκος Οικονομόπουλος ανακοίνωσε τη διακοπή της συνεργασίας του με το Κέντρο Αθηνών μετά από τρια χρόνια.

Φαίνεται πως η υπόθεση έχει αρκετό παρασκήνιο καθώς οι εργαζόμενοι του κέντρου έβγαλαν ανακοίνωση ασκώντας κριτική στην απόφασή του να διακόψει στη μέση της σεζόν.

Στην ανακοίνωσή τους οι εργαζόμενοι τονίζουν:

«Εμείς οι εργαζόμενοι του Κέντρου Αθηνών, ευχαριστούμε με τη σειρά μας τον Νίκο Οικονομόπουλο για την τρίχρονη συνεργασία που από ότι φαίνεται δε σήμαινε τίποτα για αυτόν..! Όπως επίσης ευχαριστούμε την αιφνίδια απόφασή του να σταματήσει τη λειτουργία του μαγαζιού εν μέσω της σεζόν αφήνοντάς μας ξεκρέμαστους εμάς και τις οικογένειές μας.

Δεν ήταν η πρώτη φορά που ένα μαγαζί δεν πήγαινε καλά. Δεν την κοπανάμε μέσα στη νύχτα σαν τους κλέφτες κύριε Οικονομόπουλε! Ευχαριστούμε την επιχείρηση και όλους τους φίλους του Κέντρου Αθηνών για την αμέριστη συμπαράσταση σε αυτή τη δύσκολη για εμάς συγκυρία».

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του πρωινού του Antenna, ο επιχειρηματίας του κέντρου έχει στείλει εξώδικο στον τραγουδιστή, επιμένοντας ότι το θέμα δεν είναι οικονομικό σε αντίθεση με τον Νίκο Οικονομόπουλο που ισχυρίζεται ότι υπάρχουν απλήρωτα δεδουλευμένα.

Δείτε αναλυτικά τι ειπώθηκε στην εκπομπή:

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!