Για σεξουαλική επίθεση κατηγορήθηκε ο Τζάστιν Μίμπερ - Αρνείται κατηγορηματικά

«Δεν υπάρχει ούτε ίχνος αλήθειας σε αυτή την ιστορία»
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
22/06/2020

ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ

Ελένη Αντωνίου
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Μια γυναίκα που παρουσιάστηκε με το όνομα «Ντανιέλ» κατηγόρησε τον δημοφιλή τραγουδιστή ότι της επιτέθηκε σεξουαλικά τον Μάρτιο του 2014, όταν εκείνη ήταν 21 ετών και εκείνος 20.

Η καταγγελία ήταν ανώνυμη και έγινε με μια ανάρτηση στο Twitter στις 20 Ιουνίου, η οποία έκτοτε έχει διαγραφεί, μαζί με τον λογαριασμό.

Στο tweet η γυναίκα ανέφερε ότι γνώρισε τον ποπ σταρ σε ένα μουσικό event στο Όστιν, πριν από περίπου έξι χρόνια. Σύμφωνα με τους ισχυρισμούς της, στις 9 Μαρτίου του 2014, μετά από μια εμφάνιση-έκπληξη σε κάποιο event, ο Μπίμπερ προσκάλεσε την Ντανιέλ και τις φίλες της στο Four Seasons Hotel. Εκεί, σύμφωνα πάντα με την καταγγέλλουσα, την «ξεμονάχιασε» σε ένα δωμάτιο και της επιτέθηκε.

Η βρετανική εφημερίδα προσπάθησε να έρθει σε επαφή με την γυναίκα, ωστόσο αυτό έχει σταθεί μέχρι στιγμής αδύνατο.

«Δεν υπάρχει ούτε ίχνος αλήθειας σε αυτή την ιστορία», έγραψε ο Μπίμπερ σε ανάρτησή του στο Twitter, τονίζοντας ότι είναι αδύνατον να έγιναν όσα ισχυρίζεται η γυναίκα, βάσει γεγονότων.

Ο τραγουδιστής παρέθεσε στο Twitter αποδεικτικά στοιχεία ότι το διάστημα που υποτίθεται ότι έλαβε χώρα η επίθεση δεν έμενε στο Four Seasons, αλλά σε Airbnb μαζί με την τότε κοπέλα του, Σελένα Γκόμεζ.

Ο ποπ σταρ ενοχλήθηκε πολύ από τη συγκεκριμένη ανάρτηση, προειδοποίησε ότι θα συνεργαστεί με το Twitter και τις αρμόδιες αρχές ώστε να κινηθούν οι νόμιμες διαδικασίες.

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!