Έλτον Τζον και Άλις Κούπερ ξανατράβηξαν την ίδια φωτογραφία μετά από 50 χρόνια

Στα γενέθλια του φίλου τους Μπέρνι Τόπιν
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
25/05/2021

ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ

Γιάννης Μακρής
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ο Έλτον Τζον και ο Άλις Κούπερ συναντήθηκαν ξανά πρόσφατα στα γενέθλια του φίλου τους Μπέρνι Τόπιν στο Λος Άντζελες και αναβίωσαν μια πόζα για φωτογραφία που είχαν τραβήξει 50 χρόνια πριν, σε κάποιο άλλο πάρτι του ίδιου συνεργάτη τους.

Στην φωτογραφία που τραβήχτηκε την περασμένη Παρασκευή, η μόνη διαφορά είναι η συμμετοχή του ηθοποιού Έρικ ΜακΚόρμακ στη θέση του κωμικού Πολ Λίντε ο οποίος πέθανε το 1982.

Την νέα φωτογραφία ανέβασε στο Instagram του ο ΜακΚόρμακ γράφοντας στη λεζάντα «Τα 21α γενέθλια του Μπέρνι Τόπιν και, χθες βράδυ, τα 71α. Πενήντα χρόνια μετά είχα την ευκαιρία να υποδυθώ τον Πολ Λίντε. Ο 15χρονος εαυτός μου θα τρελαινόταν από τη χαρά του».

Ενώ ο Έλτον Τζον έγραψε: «Γιορτάζοντας τα γενέθλια ορόσημο της "αδελφής ψυχής" μου στη μουσική. Χρόνια πολλά αδελφέ, σε αγαπώ».

Ο Έλτον Τζον και ο Μπέρνι Τόπιν γνωρίστηκαν το 1967, όταν και οι δυο απάντησαν σε μια «αγγελία» της Liberty Records που έψαχνε για καινούργιους συνθέτες. Ο Τόπιν να έχει γράψει τους στίχους σε επιτυχίες του Έλτον Τζον όπως τα Rocket Man, Crocodile Rock, Tiny Dancer και Candle In The Wind.

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!