Ελένη Γερασιμίδου: «Έγινε χειρουργείο, μου αφαίρεσαν κομμάτι πνεύμονα»

Η ηθοποιός μίλησε για το σοβαρό πρόβλημα υγείας της
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
25/07/2023

ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ

Ελένη Αντωνίου
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Η Ελένη Γερασιμίδου παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό Λοιπόν και τον δημοσιογράφο Ανδρέα Θεοδώρου με αφορμή τη νέα παράσταση που παρουσιάζει μαζί με τον σύζυγο της, Αντώνη Ξένο στο θέατρο Από Κοινού. Μέσα σε όλα, μάλιστα, η αγαπημένη πρωταγωνίστρια μίλησε από καρδιάς για το σοβαρό πρόβλημα που αντιμετώπισε με τον πνεύμονα της πριν από λίγα χρόνια.

Στην ερώτηση αν της βρήκαν κάποιο όγκο στον πνεύμονα πριν κάποια χρόνια απάντησε: «Ναι, αλλά δεν ήταν καρκίνος. Ήταν πνευμονικός όζος από κάποια παλιά φλεγμονή. Έπρεπε όμως να χειρουργηθώ και ευτυχώς η ταχεία βιοψία ήταν αρνητική, όπως και η πιο λεπτομερής. Έγινε κανονικό χειρουργείο, μου αφαίρεσαν κομμάτι πνεύμονα αλλά μια χαρά είμαι τώρα».

Για την κατάθλιψη σχολίασε: «Η κατάθλιψη είναι μια ορολογία που κάποτε που επισκέφθηκα για μια φορά μια ειδικό, μου είπε να μην τη χρησιμοποιούμε. Ότι υπάρχουν κρίσεις μελαγχολίας κάποιες φορές, βεβαίως και υπάρχουν. Και κρίσεις πανικού έχω πάθει πολύ νέα. Νόμιζα ότι θα πεθάνω. Στο τέλος μου είπαν οι γιατροί να μου δώσουν κάνα βάλιουμ, αλλά δεν τα πήρα. Άρχισα να περπατάω, να διαβάζω, να αγωνίζομαι».

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!