Έφη Παπαθεοδώρου: Υπέστη καρδιακό επεισόδιο

«Έπαθα κολάπσους»
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
Μια σοβαρή περιπέτεια με την υγεία της πέρασε το καλοκαίρι, η Έφη Παπαθεοδώρου και ακόμη ταλαιπωρείται, αφού όπως η ίδια αποκάλυψε της έχει πλέον τοποθετηθεί βηματοδότης.

Όπως περιέγραψε στην εφημερίδα «ON time» η ηθοποιός: «Το καλοκαίρι ήμουν στο χωριό, στα Σιταράλωνα, στη λίμνη Τριχωνίδα. Έπαθα κολάπσους (collapsus), σταμάτησε η καρδιά κι έβαλα βηματοδότη. Είμαι χάλια. Είμαι σε μετεγχειρητική κατάσταση. Έχει πέσει ο αιματοκρίτης μου. Είμαι ξαπλωμένη. Έκανα εγχείρηση, έβαλα βηματοδότη».

Όσο για εκείνους που ήταν δίπλα της, η αγαπημένη «Θεοπούλα» από τη σειρά «Παρά Πέντε» απάντησε: «Έχω την αδελφή μου και το γαμπρό μου. Ήταν και είναι οι δικοί μου άνθρωποι δίπλα μου».

Σε μια απο τις πιο πρόσφατες συνεντεύξεις της, η Έφη Παπαθεοδώρου είχε μιλήσει για τον ρόλο της στη σειρά του Γιώργου Καπουτζίδη.

«Δεν ήταν γκρινιάρα γιαγιά, αλλά τρελή. Έχω πολλά στοιχεία της. Για παράδειγμα, μπορεί να πω πράγματα που θα έπρεπε να βουτήξω πρώτα την γλώσσα στο μυαλό μου και μετά λέω "ωχ τι είπα"», ανέφερε χαρακτηριστικά τον Μάρτιο στην εκπομπή «Στούντιο 4».

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!