Δημήτρης Κόκοτας: Είναι πολλές οι φορές που λέω, «μπαμπά τι κάνω εδώ;»

Ο τραγουδιστής μίλησε για την απώλεια των γονιών του
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
Ο Δημήτρης Κόκοτας σε συνέντευξή του στην εκπομπή Status μίλησε για το πόσο δύσκολο του είναι να διαχειριστεί την απώλεια των γονιών του.

«Έφυγαν και οι δυο γονείς μου από την ζωή. Και η μητέρα μου και ο πατέρας μου το τελευταίο διάστημα. Η σκέψη και για τους δυο γονείς μου είναι καθημερινή και τους μιλάω. Τους μιλάω κανονικά, είτε φωναχτά είτε σκεπτόμενος», είπε αρχικά για να συνεχίσει: «Είναι πολλές οι φορές που λέω, "μπαμπά τι κάνω εδώ;". Κάθε μέρα τους μνημονεύω, κάθε μέρα τους σκέφτομαι πολλές φορές μες στη μέρα. Η δική μας οικογένεια ήταν και παραμένει αγαπημένη. Ο πατέρας μου και η μητέρα μου είναι συνέχεια μαζί μας. Έτσι το καταλαβαίνω, έτσι το νιώθω και έτσι δουλεύει και για εμάς συναισθηματικά πολύ καλά».

«Με πολλή θλίψη πολλές φορές φέρνω στο μυαλό μου κάποια πράγματα. Γιατί όταν έρχεται η ζωή στο τέλος είμαστε εγωιστές και θέλουμε τους γονείς μας συνέχεια εδώ αλλά παρόλα αυτά η σκέψη και ο συλλογισμός μου, σε οτιδήποτε είναι αυτό και αφορά τη ζωή με τους γονείς μου, μου δίνει τρομερή δύναμη και διάθεση για τη ζωή», είπε ο τραγουδιστής.

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!