Δείτε το τρέιλερ από τη νέα αποκαλυπτική συνέντευξη του Πρίγκιπα Χάρι στο CBS

Με αφορμή την κυκλοφορία του βιβλίου του πρίγκιπα Χάρι με τίτλο "Spare"
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
Κυκλοφόρησε το τρέιλερ από τη συνέντευξη που έδωσε ο πρίγκιπας Χάρι στον δημοσιογράφο Άντερσον Κούπερ και στην τηλεοπτική εκπομπή του CBS "60 Minutes".

Ο δούκας θα μιλήσει στον δημοσιογράφο του CBS με αφορμή την κυκλοφορία του βιβλίου του με τίτλο "Spare", μόλις δύο ημέρες πριν από την κυκλοφορία του.

Σύμφωνα με τη λεζάντα που συνοδεύει την ανάρτηση της εκπομπής στο Twitter αναμένεται να αποκαλυφθούν περισσότερες λεπτομέρειες για το περιεχόμενο του βιβλίου.


Η εκπομπή θα μεταδοθεί στις 10 Ιανουαρίου.

Το βιβλίο που θα προκαλέσει σάλο στη Μεγάλη Βρετανία

Το "Spare" έχει χαρακτηριστεί ότι είναι γραμμένο με «ακατέργαστη, βαθιά ειλικρίνεια», και μεταφέρει τους αναγνώστες σε μια από τις πιο οδυνηρές εικόνες του 20ου αιώνα: δύο νεαρά αγόρια, δύο πρίγκιπες, που περπατούσαν πίσω από το φέρετρο της μητέρας τους καθώς ο κόσμος παρακολουθούσε με θλίψη.

To βιβλίο γράφτηκε από τον βραβευμένο με Pulitzer δημοσιογράφο JR Moehringer και θα μεταφραστεί μάλιστα σε 16 γλώσσες σε όλο τον κόσμο.

Tο CBS έδωσε στη δημοσιότητα ένα τρέιλερ περιγράφοντας τη συνέντευξη ως «αποκαλυπτική» και την αυτοβιογραφία του πρίγκιπα Harry ως «εκρηκτική».

Το "Spare" ακολουθεί τα όσα ο Χάρι υποστήριξε στο ντοκιμαντέρ του στο Netflix ότι ο William αθέτησε την υπόσχεσή του να μην διαρρέουν ιστορίες ή πληροφορίες ο ένας εναντίον του άλλου, αφού είδαν τις συνέπειες τέτοιων ενεργειών στο γραφείο του πατέρα τους.

Η επερχόμενη αυτοβιογραφία του λέγεται πως είναι τόσο σκληρή με τον αδελφό του που οι δυο τους δεν θα μπορέσουν να συμφιλιωθούν μετά την κυκλοφορία του "Spare".

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!