Δείτε το σπίτι του Έλον Μασκ - κοστίζει μόλις 50.000 δολάρια

«Το 2020, ο Μασκ αποφάσισε να πουλήσει τα πέντε μεγάλα σπίτια του»
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
Ο Walter Isaacson μοιράστηκε μια φωτογραφία στο μέσο X από το σπίτι του Έλον Μασκ.

Ο Walter Isaacson είναι ο βιογράφος του πιο πλούσιου άνθρωπου στον κόσμο, με το βιβλίο για τη ζωή του Μασκ να αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 12 Σεπτεμβρίου.

«Το 2020, ο Μασκ αποφάσισε να πουλήσει τα πέντε μεγάλα σπίτια του και να έχει ως κύρια κατοικία του αυτό το «σπαρτιατικό» σπίτι δύο υπνοδωματίων στην Μπόκα Τσίκα του Τέξας, όπου θα συναντιόμασταν και θα καθόταν σε αυτό το ξύλινο τραπέζι και θα έκανε τηλεφωνήματα», έγραψε ο Walter στο X, ο οποίος για τις ανάγκες της βιογραφίας παρακολουθούσε όσα έκανε ο δισεκατομμυριούχος για περισσότερα από τρία χρόνια.



Ο βιογράφος είπε ότι τους λόγους για τους οποίους ο Μασκ αποφάσισε να πουλήσει τα άλλα σπίτια του, θα τους αποκαλύψει στο βιβλίο του για τον πιο πλούσιο άνθρωπο στον κόσμο, το οποίο θα κυκλοφορήσει στις 12 Σεπτεμβρίου.

Ο Έλον Μασκ είχε αποκαλύψει στο παρελθόν ότι θέλει να πουλήσει τα υπάρχοντά του για να βοηθήσει στη χρηματοδότηση των σχεδίων του, δηλαδή να δημιουργηθεί κάποτε αποικία στον Άρη.

Η φωτογραφία που μοιράστηκε ο Walter φαίνεται να δείχνει την κουζίνα του Μασκ και ένα μέρος του σαλονιού του στο σπίτι του κοντά στην τοποθεσία εκτόξευσης διαστημόπλοιων της SpaceX, στην Μπόκα Τσίκα του Τέξας.

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!