Μπρους Γουίλις: Μία ακόμη συγκινητική δημοσίευση της οικογένειάς του

«Θέλω να σας πω αυτό χωρίς να κλαίω»
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
Η οικογένεια του Μπρους Γουίλις συνεχίζει να τον στηρίζει, μετά τη διάγνωσή του με μετωποκροταφική άνοια.

Η διάγνωση του 68χρονου ηθοποιού έγινε τον Φεβρουάριο, ενώ είχε προηγηθεί διάγνωση αφασίας τον Μάρτιο του 2022. Η σύζυγός του, Έμα Χέμινγκ Γουίλις, αναφέρθηκε στα όσα έκανε η 9χρονη κόρη τους, η Έβελιν για να βοηθήσει.

«Πρέπει λοιπόν να σας πω αυτή την ιστορία και θα προσπαθήσω να το κάνω χωρίς να κλάψω», είπε η 44χρονη Χέμινγκ Γουίλις σε βίντεο που ανήρτησε στο Instagram.
Σύμφωνα με την ιδρύτρια του Make Time Wellness, η κόρη τους αναζήτησε στοιχεία για την άνοια κατά τη διάρκεια του ελεύθερου χρόνου της στο σχολείο και έμαθε ότι «οι άνθρωποι με άνοια μπορούν να αφυδατωθούν σοβαρά».

Στο βίντεο, η Έμα Χέμινγκ αναφέρει όσα είπε στην κόρη της επ’ αυτού. «Έβελιν, θα φροντίζουμε πάντα ο μπαμπάς να έχει ένα μπουκάλι νερό στο χέρι. Σ' ευχαριστώ που με ενημέρωσες. Αλλά αυτό που είναι το πιο τρυφερό πράγμα και το οποίο μπορείς να κάνεις, είναι να ενημερώνεσαι για την ασθένεια του μπαμπά σου».

Πολλοί γνωστοποίησαν την υποστήριξή τους μ’ ένα σχόλιο κάτω από την ανάρτηση. Ανάμεσά τους και η 31χρονη κόρη του Μπρους Γουίλις, η Σκάουτ.

Η Έμα Χέμινγκ Γουίλις επανέλαβε τα όσα συζήτησε με την κόρη της και σε ένα άλλο βίντεο που ανήρτησε. Η ίδια έστειλε το δικό της μήνυμα σ’ όσους έχουν δίπλα τους κάποιο πρόσωπο που νοσεί με άνοια, λέγοντας ότι είναι σημαντικό να «ενημερωνόμαστε για την ασθένεια των αγαπημένων μας, ώστε να μπορούμε να τους στηρίξουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο».

Μάλιστα, μέσω του Instagram κοινοποίησε ένα live που έκανε με την Άντρια Τόμσον, μια λογοθεραπεύτρια η οποία ενημέρωνε όσους παρακολουθούσαν, σχετικά με την άνοια.

«Εκ μέρους του ατόμου που φροντίζετε και έχει άνοια, είτε μπορεί να το εκφράσει είτε όχι, θέλω να σας ευχαριστήσω. Σας ευχαριστώ που τους αγαπάτε, σας ευχαριστώ που αφιερώνετε χρόνο για να ενημερωθείτε. Γιατί αυτό είναι το πιο συμπονετικό πράγμα που μπορείτε να κάνετε, έχοντας καλύτερη «γνώση» για τον κόσμο τους και τη ζωή που βιώνουν, την οποία δεν μπορούν πάντα να εκφράσουν».

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!