Μπράντλεϊ Κούπερ: Η εξομολόγηση για την εξάρτησή του από τα ναρκωτικά

«Είχα σκεφτεί, ότι θα πεθάνω»
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
19/08/2023

ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ

Ogdoo.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Μία αποκάλυψη από καρδιάς έκανε ο Μπράντλεϊ Κούπερ σε ένα πρόσφατο επεισόδιο της εκπομπής του National Geographic «Running Wild With Bear Grylls: The Challenge».

Όπως εξομολογήθηκε, πάλεψε με τον εθισμό στα ναρκωτικά και το αλκοόλ στις αρχές της δεκαετίας του 2000, τονίζοντας ότι η εξάρτησή του λειτούργησε ως εμπόδιο στη δουλειά του. 

«Είχα σκεφτεί, ότι θα πεθάνω»,  ανέφερε χαρακτηριστικά

Ο Κούπερ μοιράστηκε στο παρελθόν πώς ο εθισμός του πήρε μια στροφή προς το χειρότερο μετά την απόλυσή του από τη σειρά δράσης-θρίλερ, «Alias» με τη Τζένιφερ Γκάρνερ. Επίσης, μοιράστηκε το γεγονός ότι παραλίγο να υποτροπιάσει το 2011, αφού ο πατέρας του πέθανε μετά από μάχη με τον καρκίνο.

«Κατάφερα να ξεφύγω, είμαι νηφάλιος 19 χρόνια»

«Είχα σίγουρα μια μηδενιστική στάση απέναντι στη ζωή μετά, όπως ακριβώς σκέφτηκα «Θα πεθάνω»», είπε στον Γκριλς. «Δεν ξέρω, δεν ήταν ωραία για λίγο, μέχρι που σκέφτηκα ότι πρέπει να αποδεχτώ αυτό που πραγματικά είμαι και να προσπαθήσω να βρω μια γαλήνη με αυτό, και μετά κατά κάποιο τρόπο εξομαλύνθηκε», ανέφερε στη συνέχεια ο 48χρονος ηθοποιός.

«Είχες κάποια άγρια χρόνια;» ρώτησε ο Γκρίλς τον ηθοποιό στα απόκρημνα φαράγγια του Ουαϊόμινγκ.

«Όσον αφορά το αλκοόλ και τα ναρκωτικά, ναι… Αλλά ήμουν τυχερός. Κατάφερα να ξεφύγω στα 29 μου και είμαι νηφάλιος εδώ και 19 χρόνια. Είμαι πολύ τυχερός» είπε ο Κούπερ.


ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!