Αρβανίτη για Νταλάρα: «Κάποιοι διαφημίζουν μπιφτέκια και άλλοι παίρνουν επιχορηγήσεις»

(VIDEO) «…πολλών χιλιάδων ευρώ από το ελληνικό κράτος για να κάνουν συναυλίες»
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
Η Σοφία Αρβανίτη παραχώρησε συνέντευξη στην εφημερίδα On Time.

Ερωτώμενη για τις περίφημες πλέον δηλώσεις του Γιώργου Νταλάρα σχετικά με τους καλλιτέχνες σήμερα, το στίγμα αλλά και το ρόλο τους απάντησε:

«Κάποιοι τραγουδιστές διαφημίζουν λουκάνικα και μπιφτέκια είτε για να επιβιώσουν είτε για έξτρα εισόδημα και κάποιοι αρκούνται να παίρνουν επιχορηγήσεις πολλών χιλιάδων ευρώ από το ελληνικό κράτος για να κάνουν συναυλίες. Στις μέρες μας, το φάλτσο διορθώνεται στο στούντιο. Στις ζωντανές εμφανίσεις δεν διορθώνεται.Αν ένας καλλιτέχνης είναι φάλτσος στο live, αλλά έχει άστρο και ο κόσμος γεμίζει το χώρο που εμφανίζεται, τότε είναι ευθύνη του κόσμου αυτό, και καλά κάνει και πάει. Είναι θέμα παιδείας. Εμάς δεν μας πέφτει λόγος».

Θυμίζουμε πως μεταξύ άλλων ο Γιώργος Νταλάρας είχε πει:

«Έχουμε ανθρώπους στον χώρο της μουσικής που εκμεταλλεύονται την σχέση τους με το τραγούδι και κάνουν διαφημίσεις με μπιφτέκια και λουκάνικα. Δεν είναι καλό αυτό, είναι στα όρια του ‘καραγκοζιλικίου’…

Η καλή φωνή είναι πάντα καλή φωνή. Για σκέψου ότι το παιδί βγαίνει στη δουλειά σήμερα και λέει "Θέλω να γίνω σαν τον Ρέμο, σαν τον Αργυρό". Δεν έχει το ίδιο στίγμα ο Καζαντζίδης και ο Μπιθικώτσης, με το στίγμα που ενδεχομένως θα αφήσει ο Ρέμος».

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός, που πριν μήνες έκανε σχετική διαφήμιση για ταχυφαγείο, ειχε δηλώσει με τη σειρά του: «Εντάξει, τι να πω τώρα εγώ; Εγώ είμαι ένα τίποτα μπροστά στον Γιώργο Νταλάρα».

Ο Αντώνης Ρέμος με τη σειρά του μπροστά στις κάμερες είχε αναφέρει: «Δεν έχω να πω κάτι, ευχαριστώ πολύ».

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!