Χρήστος Νικολόπουλος & Στάθης Παχίδης στους 100,6 Fm

(ΑΚΟΥΣΕ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ) Την Κυριακή 8 Δεκεμβρίου ο Χρήστος Νικολόπουλος και ο Στάθης Παχίδης ήταν καλεσμένοι στο στούντιο της εκπομπής «Εγώ, δεν έχω βγάλει το... ωδείο»
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
που επιμελείται και παρουσιάζει ο υπογράφων στο Εθελοντικό Ραδιόφωνο του Δήμου Θεσσαλονίκης Fm 100,6. Κι αυτό έγινε εκτάκτως, πέραν της καθορισμένης εκπομπής της Τετάρτης, λόγω των παραστάσεων του μουσικοσυνθέτη στη Θεσσαλονίκη και της συμμετοχής του γνωστού «Άγαμου Θύτη» Παχίδη, σε αυτές. Στην διάρκειας δυόμιση ωρών εκπομπή, ακούστηκαν ιστορίες και περιστατικά από την πενηντάχρονη, σχεδόν, πορεία του Χρήστου Νικολόπουλου στο ελληνικό τραγούδι, αλλά και από τη συμμετοχή του Παχίδη στο συγκρότημα των «Αγάμων», καθώς επίσης, σκέψεις και προβληματισμοί σχετικά με το σημερινό λαϊκό τραγούδι. Όλα αυτά, διανθισμένα με ηχογραφήσεις από τη δισκογραφία του Νικολόπουλου, αλλά και σπάνια, ανέκδοτα ηχητικά ντοκουμέντα.

Ο Χρήστος Νικολόπουλος με την παρέα του, που απαρτίζουν οι Βασίλης Λέκκας, Ηρώ, Ελένη Ροδά, Γιώτα Νέγκα, Θάνος Καληώρας, Στάθης Παχίδης, Ασπασία Θεοφίλου, Γιώργος Αιγιώτης, καθώς και η, όπως πάντα, καλοστημένη ορχήστρα του, θα εμφανίζεται στο Θέατρο Βεργίνα του Regency Casino της Θεσσαλονίκης, από την Παρασκευή 6 Δεκεμβρίου και για τρία Παρασκευοσάββατα.

Η εκπομπή «Εγώ, δεν έχω βγάλει το... ωδείο» μεταδίδεται κάθε Τετάρτη στις 9 με 10 το βράδυ, από την συχνότητα Fm 100,6 του εθελοντικού ραδιοφώνου του Δήμου Θεσσαλονίκης, η οποία έχει παραχωρηθεί σε φορείς, συλλόγους, δήμους, αλλά και ιδιώτες που προσφέρουν το μεράκι και τη γνώση τους αμισθί, φιλοδοξώντας να διαμορφώσουν ένα καλύτερο τοπίο στα ερτζιανά... Οι ακροατές έχουν την ευκαιρία να κάνουν τις παρατηρήσεις τους, αλλά και να εκφράσουν μουσικές επιθυμίες, τόσο στη διάρκεια της εκπομπής, όσο και πριν ή μετά, μέσω της «ομάδας» αλλά και της σελίδας που έχει δημιουργηθεί στο facebook με τίτλο «Εγώ, δεν έχω βγάλει το... ωδείο», αλλά και της προσωπικής μου σελίδας στο facebook.

Video: Ο Χρήστος Νικολόπουλος και ο Στάθης Παχίδης στην εκπομπή «Εγώ, δεν έχω βγάλει το...ωδείο» που επιμελείται και παρουσιάζει ο Θανάσης Γιώγλου, στο Εθελοντικό Ραδιόφωνο του Δήμου Θεσσαλονίκης (fm 100,6) στις 8 Δεκεμβρίου 2013.

(Ηχογράφηση-Φωτογραφίες: Θοδωρής Χαϊκάλης)


 


 

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!