Χάρις Αλεξίου: Το teaser του ντουέτου με τον Χρήστο Μάστορα

«Έρχεται...»
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
Πριν από λίγες ημέρες ο Χρήστος Μάστοραςίχε μοιραστεί μια φωτογραφία από συνάντησή του με τη Χαρούλα Αλεξίου για την οποία είχε μιλήσει με μεγάλο σεβασμό.

«Μιλήσαμε πολύ Είπαμε πολλά Άκουγα, άκουγα, άκουγα .. Γελάσαμε, θυμηθήκαμε (εκείνη κυρίως) , συγκινηθήκαμε, κάποια στιγμή σοβαρέψαμε και πριν χωρίσουμε βγάλαμε αυτή τη φωτογραφία … Αγαπημένη Χαρούλα σ´ευχαριστώ για όλα» είχε αναφέρει ο τραγουδιστής.



Την Παρασκευή μέσα από τα social media έγινε γνωστό, ότι η μεγάλη τραγουδίστρια και ο δημοφιλής frontman του συγκροτήματος "ΜΕΛΙSSES" κυκλοφορούν μια διασκευή του αγαπημένου τραγουδιού «Εσύ με ξέρεις πιο πολύ» στην οποία θα τραγουδά μαζί με τη Χάρις Αλεξίου, η οποία υπογράφει τόσο τη μουσική όσο και του στίχους.

Η συνεργασία αυτή αναμένεται με ανυπομονησία και έχουμε ήδη δει ένα πρώτο teaser video μέσα από τον λογαριασμό της σπουδαίας ερμηνεύτριας στο Instagram.

«Εσύ με ξέρεις πιο πολύ - Έρχεται 25/10» γράφει χαρακτηριστικά η λεζάντα της ανάρτησης.

Για την ιστορία θυμίζουμε πως η αυθεντική εκτέλεση του τραγουδιού έχει γίνει μαζί με τον Φίλιππο Πλιάτσικα και συμπεριλαμβάνεται στη δισκογραφική δουλειά «Ως την άκρη του ουρανού σου» που κυκλοφόρησε το 2003 και πήρε το όνομά του από στίχο του εν λόγω τραγουδιού.

Δείτε το teaser

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!