Χάρις Αλεξίου: Ποιος στίχος άλλαξε στο τραγούδι «Πανσέληνος»

Η διασκευή περιλαμβάνεται στο νέο της δίσκο "Reworks"
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
Έναν από τους στίχους στο δημοφιλές τραγούδι της «Πανσέληνος» άλλαξε η Χάρις Αλεξίου στο πλαίσιο του νέου τους πρότζεκτ της με τίτο «Reworks», με 10 τραγούδια που είναι ήδη γνωστά στο ευρύ κοινό, που όμως έχουν διαφορετικό ρυθμό και ενορχήστρωση.

Η σπουδαία ερμηνεύτρια αντί να τραγουδήσει τον γνωστό στίχο, «τα ζήτησα όλα απ' τη ζωή μου, τα πλήρωσα με την ψυχή μου» είπε «τα ζήτησα όλα απ' τη ζωή μου, τα πλήρωσα με τη φωνή μου».

Ο στίχος παραλλάχθηκε με μία άμεση αναφορά στα όσα προβλήματα αντιμετωπίζει η ερμηνεύτρια με τη φωνή της, κάτι που οδήγησε στην απόφασή της να αφήσει το τραγούδι το 2020. 

Πριν από μερικούς μήνες, είχε βρεθεί καλεσμένη στο «Στούντιο 4» και είχε αναφέρει: «Δεν γίνεται να κοροϊδεύεις. Το πένθος δεν ήταν επειδή έφυγα από τη δουλειά, το πένθος -ας μην φοβόμαστε να πούμε τη λέξη ακόμα- ήταν για την απώλεια της φωνής». 

Για να προσθέσει: «Αυτό, όσο κι αν θες να το διασκεδάσεις, να πεις “τα έκανα όλα, τα έζησα, επιτυχία, ταξίδεψα σε όλο τον κόσμο, έπαιξα στα ωραιότερα και μεγαλύτερα θέατρα του κόσμου, είμαι χορτάτη καλλιτέχνις”… Όμως, θέλεις τη φωνή σου» .

««Εφόσον θέλεις να κρατήσεις το καλό που σου έχει συμβεί στη ζωή, κρατάς αυτό και πας παρακάτω. Αυτό δεν είναι μια απλή απόφαση, να πεις πας παρακάτω. Πρέπει να παραδεχτείς και την απώλεια, να παραδεχτείς την ήττα, τη νέα συνθήκη… Θέλει τον χρόνο του. Και το πένθος θέλει τον χρόνο του», είχε προσθέσει.

Ακούστε το τραγούδι:

Πανσέληνος

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!