«Βραδιές Πολιτισμού 2021» από τον Δήμο Λυκόβρυσης - Πεύκης

Ο Δήμος Λυκόβρυσης - Πεύκης, μας προσκαλεί στις "Βραδιές Πολιτισμού 2021", στο Άλσος Βαρβαρέσου.
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
Ένας από τους Δήμους της χώρας που έχει έντονο πολιτιστικό αποτύπωμα είναι ομολογουμένως ο Δήμος Λυκόβρυσης - Πεύκης με τον Δήμαρχο του Τάσο Μαυρίδη να έχει ως μια από τις προτεραιότητες του την παρουσίαση πολιτιστικών δράσεων υψηλής προστιθέμενης αξίας στους συμπολίτες του. Στον σκοπό αυτό το Νομικό Πρόσωπο με την επωνυμία Περιβάλλον - Αθλητισμός - Πολιτισμός του Δήμου Λυκόβρυσης - Πεύκης με την Πρόεδρο του Κική Νικολαροπούλου έχουν πετύχει να αναδείξουν την Πεύκη και την Λυκόβρυση ως τα προάστια της Αττικής με έντοχνη πολιτιστική δραστηριότητα υψηλής αισθητικής. Από πέρυσι εγκαινιάστηκε ο θεσμός «Βραδιές Πολιτισμού» και θεωρείται καταξιωμένος σε όλη την Αττική και Ελλάδα με σημαντικές παραστάσεις που θα περιοδεύσουν σε όλη την Ελλάδα.  

photo tasos mavridis site
nikolaropoulou 1
Κεντρικό θέμα των παραστάσεων που θα διεξαχθούν από τις 3 έως και τις 16 Σεπτεμβρίου, είναι ο εορτασμός των 200 χρόνων από την Επανάσταση του '21.

Θεατρικές και μουσικές παραστάσεις αλλά και διαλέξεις, αποτελούν τον φετινό πυρήνα του Φεστιβάλ.

Μεταξύ άλλων, οι θεατές θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν την παράσταση «Στρατηγού Μακρυγιάννη Απομνημονεύματα» (3/9) σε διασκευή, σκηνοθεσία και ερμηνεία Θανάση Σαράντου, το έργο «Μαντώ : la bella Greca (7/9) με πρωταγωνιστές την Ευγενία Σαμαρά, τον Γιώργο Τσαμπουράκη και την Αντιγόνη Φρυδά, την θεατρομουσικοχορευτική παράσταση «Εις Ελευθερίαν» (11/9), το έργο «Μία χώρα δύο αιώνες μετά» (12/9) του Ανδρέα Φλουράκη και «Το μεγάλο μας τσίρκο» του Ιάκωβου Καμπανέλλη (13/9).

60dc1eb53b0000b03aecae99.jpg

Όσον αφορά τις μουσικές παραστάσεις που θα παρουσιαστούν στο Φεστιβάλ, το κοινό θα μπορεί να παρευρεθεί σε σπουδαίες παραστάσεις, όπως αυτή που έχει περιοδεύσει σε πολλά μέρη της Ελλάδας, «Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή» (14/9) με ερμηνευτές τον Δημήτρη Μπάση και την Ρίτα Αντωνοπούλου,  αφηγητή τον Σόλων Τσούνη.

5.jpg

Ακόμη, στις "Βραδιές Πολιτισμού 2021", θα εμφανιστεί η Ελένη Βιτάλη με τον πιανίστα Νεοκλή Νεοφυτίδη (6/9), ο Γιώργος Χατζηνάσιος με την παράσταση «Μουσική Αίσθηση» (8/9), η ορχήστρα Academia (15/9), ορχήστρα του Ωδείου Αθηνών και πολλοί ακόμη αξιόλογοι καλλιτέχνες.

maxresdefault.jpg

giorgos-xatzinasios.jpg

Μπορείτε να διαβάσετε ολόκληρο το πρόγραμμα εδώ

Η είσοδος στις παραστάσεις είναι ελεύθερη.

Σε όλες τις εκδηλώσεις θα υπάρχει καλάθι συγκέντρωσης τροφίμων για το κοινωνικό παντοπωλείο του Δήμου.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε, καθημερινά, από τις 08:00 ως τις 19:00 στα τηλέφωνα 2106145455,6,7 και στο e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!