Βίσση: Μέρος των εσόδων στις 14 Φεβρουαρίου για τα Γενναία Παιδιά της ΕΛΕΠΑΠ

Μια ξεχωριστή βραδιά «Αυτή Τη Φορά…» στο «Hotel Ερμού»
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
Η Άννα Βίσση βάζει την δική της σφραγίδα στην για πολλούς πιο ερωτική ημέρα του χρόνου.

Μία special βραδιά στο «Hotel Ερμού», με τίτλο «Αυτή Τη Φορά…», την Τετάρτη 14 Φλεβάρη όπου μέρος των εσόδων θα διατεθεί για τα Γενναία Παιδιά της ΕΛΕΠΑΠ.

Αναφέρει μεταξύ άλλων το ενημερωτικό δελτίο:

Έχοντας δίπλα της τους εξαιρετικούς μουσικούς της, η Άννα Βίσση θα χαρίσει ένα συναρπαστικό show, για ερωτευμένους και μη, στον όμορφο χώρο του «Hotel Ερμού», όπου και εμφανίζεται για 8η συνεχόμενη χρονιά, έχοντας ήδη συμπληρώσει έναν μήνα sold out εμφανίσεων.

Με διαχρονικές επιτυχίες της 50ετούς καριέρας της, τις γεμάτες ψυχή ερμηνείες της και το απαράμιλλο πάθος της, η «απόλυτη Ελληνίδα star» θα γίνει ένα με το κοινό και μαζί θα υμνήσουν την αγάπη.

Μέρος των εσόδων από αυτή την ξεχωριστή βραδιά θα διατεθεί για να ενισχυθεί το πολυετές σημαντικό έργο της ΕΛΕΠΑΠ, το οποίο η Άννα Βίσση στήριξε και μέσα από τις δύο sold out συναυλίες που έκανε στο θέατρο Ηρώδου Αττικού, τον περασμένο Οκτώβριο.
417367546_697652522490428_2962756693706702362_n.jpg
Οι πόρτες ανοίγουν στις 20:30.

Το show αρχίζει στις 22:00.

Η ΕΛΕΠΑΠ, Ελληνική Εταιρία Προστασίας και Αποκαταστάσεως Αναπήρων Προσώπων, www.elepap.gr είναι το πρώτο φιλανθρωπικό, μη κερδοσκοπικό σωματείο στην Ελλάδα. Από το 1937, με 220 άτομα, εξειδικευμένο, επιστημονικό προσωπικό και 6 κέντρα σε όλη την Ελλάδα σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Χανιά, Ιωάννινα, Βόλο και Αγρίνιο, υποδέχεται καθημερινά 1.100 βρέφη, παιδιά αλλά και ενήλικες με αναπηρία και τους προσφέρει ολοκληρωμένα προγράμματα αποκατάστασης.

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!