Video με τον Mick Jagger για τα 150 χρόνια του Royal Albert Hall

Παρελαύνουν Bob Dylan, Jimi Hendrix, Led Zeppelin, Freddie Mercury, Iggy Pop, George Michael, Adele, Luciano Pavarotti και άλλοι «Θεοί»
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
25/02/2021
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
150 χρόνια ιστορίας σε ένα video για το Royal Albert Hall, το ναό των συναυλιακών δρώμενων και όχι μόνο, αφού υπάρχουν και εικόνες σημαδιακές με την παρουσία της βασίλισσας Elizabeth II και του Winston Churchill.

Κατά τη διάρκειά του ο frontman των Rolling Stones, sir Mick Jagger, απαγγέλει απόσπασμα από το "For Friends Only" του W.H. Auden, το οποίο «θίγει» την απουσίας ζωντανών εμφανίσεων και την «ερημιά» του Royal Albert Hall και όχι μόνο:

"Distance and duties divide us
But absence will not seem an evil
If it make our re-meeting
A real occasion. Come when you can:
Your room will be ready"
3ZO6C6Y5DVGIZMEVS4W5ZDHRHE
Ο Mick Jagger σχολιάζοντας την συμμετοχή του ανέφερε:

«Δίχως αμφιβολία το Royal Albert Hall είναι ένα από τα σημαντικότερα συναυλιακά venues του πλανήτη. Ενθουσιάστηκα που μου ζητήθηκε να απαγγείλω αυτό το εξαιρετικό χωρίο, στα πλαίσια της ταινίας μικρού μήκους του σκηνοθέτη Tom Harper».

Ο Harper, γνωστός από την δουλειά του στα The Aeronauts, Wild Rose, This Is England '86 και Peaky Blinders, δήλωσε με τη σειρά του:

«Μου λείπουν απεγνωσμένα οι ζωντανές εμφανίσεις. Υπάρχει κάτι ηλεκτρισμένο και θεμελιωδώς ανθρώπινο σε αυτή την συλλογική εμπειρία. Το Royal Albert Hall είναι εκθαμβωτικό ακόμη και άδειο, αλλά αυτό που το κάνει ξεχωριστό, είναι οι αναμνήσεις που περιέχει. Αυτό είναι ένα φιλμ που δεν εορτάζει απλώς το ένδοξο παρελθόν του, αλλά που μεταδίδει και ένα αίσθημα ανυπομονησίας αναφορικά με το τι επιφυλάσσει το μέλλον, στις προσδοκίες μας να παρευρεθούμε ξανά σε τέτοιες εκδηλώσεις».

Όπως ακριβώς υπογραμμίζει και το… WE’VE MISSED YOU στο φινάλε του video που ακολουθεί:

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!