Το βιβλίο του Θανάση Γιώγλου για τον Σταύρο Κουγιουμτζή παρουσιάζεται στη Νάουσα

Το ταξίδι του βιβλίου «Σταύρος Κουγιουμτζής – Άσε με πάλι να σου πω» συνεχίζεται...
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
Μετά την τεράστια επιτυχία που γνώρισε στις 22 Νοεμβρίου η εκδήλωση της παρουσίασης του βιβλίου του Θανάση Γιώγλου «Σταύρος Κουγιουμτζής – Άσε με πάλι να σου πω...» στη μουσική σκηνή «Σφίγγα» της Αθήνας (στην οποία θα αναφερθούμε αναλυτικά σε λίγες μέρες), το ταξίδι του βιβλίου ανά την Ελλάδα συνεχίζεται...

Το Σάββατο 2 Δεκεμβρίου στις 7:30 το βράδυ το βιβλίο θα παρουσιαστεί στο Δημοτικό Θέατρο της Νάουσας, σε μια εκδήλωση – αφιέρωμα στον Σταύρο Κουγιουμτζή, που διοργανώνει ο Δήμος της Ηρωικής Πόλης της Νάουσας.

02.PAROUSIASI_NAOUSA.jpg

Στο πρώτο μέρος της μιλήσουν για το βιβλίο ο πρώην δήμαρχος της Νάουσας Αναστάσιος Καραμπατζός, o συνθέτης και στιχουργός Κώστας Καλδάρας, η Αιμιλία Κουγιουμτζή (σύζυγος του συνθέτη) και ο Θανάσης Γιώγλου.

Στο δεύτερο μέρος η Ορχήστρα «Χρώματα & Νότες» με ερμηνευτές τη Μαίρη Δούτση και τον Νίκο Ζιαμπάκα, θα παρουσιάσουν μια επιλογή από τα μεγάλα τραγούδια του Σταύρου Κουγιουμτζή. Στην ορχήστρα θα συμμετάσχουν οι μουσικοί: Νίκος Παπαδόπουλος (μπουζούκι), Δημήτρης Δούτσης (μπουζούκι), Κώστας Μητσιάνης (φυσαρμόνικα), Σπύρος Κούρκουλος (κιθάρα), Μάκης Πατόπουλος (ακορντεόν), Πέτρος Μπόλας (κρουστά), Κώστας Διαμαντής (ντραμς).

Στην αρχή της εκδήλωσης θα προβληθεί video με επιλεγμένες στιγμές από τη διαδρομή του Σταύρου Κουγιουμτζή στο ελληνικό τραγούδι.
Η είσοδος είναι ελεύθερη.

Το βιβλίο κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Μετρονόμος.

03.PAROYSIASI_NAOUSA.jpg

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!