Το βιβλίο του Ηλία Βολιότη-Καπετανάκη, μια παρέα, ένα γλέντι

Ειρήνη Κανακάκη, Γκιουλ Μπαξέ, Δημήτρης Κοντογιάννης, Νάντια Καραγιάννη, Αφεντούλα Ραζέλη, Κώστας Σκόνδρας
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
Ένα βιβλίο είναι πάντα η αφορμή να γλεντά αυθεντικά η παρέα.

Το βιβλίο του Ηλία Βολιότη-Καπετανάκη «Το γράφημα του χρόνου», ευκαιρία και έναυσμα για γλέντι-συναυλία με πεντάμορφα λαϊκά τραγούδια, που παραμένουν το αληθινό και πολύτροπο χρονογράφημα της ζωής μας, την ομορφαίνουν σκορπώντας απαντοχή, χαρά, έμπνευση και στα τωρινά μας μεράκια και τους καημούς. Το ραντεβού είναι:

Την Κυριακή 29 Ιανουαρίου στις 8.30 το βράδυ στο «Μουσικό Κουτί» Κωνσταντινουπόλεως 70, Γκάζι (κρατήσεις 6980 598870 & 6906 418034).

Προλογίζει ο συγγραφέας. Διαβάζει η ηθοποιός Ειρήνη Κανακάκη παίζει και τραγουδά η Ρεμπέτικη Παρέα Γκιουλ Μπαξέ: Φώντας Πούλος (μπουζούκι, τραγούδι), Κατερίνα Καραδήμα (τζουράς, μπαγλαμάς, τραγούδι), Νάσος Πούλος (μπουζούκι, τραγούδι), Σοφία Κούρου (πιάνο, τραγούδι).

Φιλική συμμετοχή: Δημήτρης Κοντογιάννης, Νάντια Καραγιάννη, Αφεντούλα Ραζέλη, Κώστας Σκόνδρας
GRAFIMA LOW RES
«Το γράφημα του χρόνου» (εκδόσεις «24 γράμματα») είναι 77 χρονογραφήματα του Η. Βολιότη-Καπετανάκη συνθεµένα πριν από 20 έτη, για καθημερινή εφημερίδα.

Μικρά κείμενα, τέσσερις όλες κι όλες παράγραφοι για θέματα της τότε επικαιρότητας, που λειτουργούν λες κι είναι γραμμένα σήμερα ή… αύριο! Καταστάσεις, καημοί και μεράκια, που και στην πλαστική, ζαλισμένη, περίπλοκη εποχή θεριεύουν, μας ταλαιπωρούν και ενίοτε εμπνέουν!

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!