Το πρόγραμμα των συναυλιών της Περιφέρειας Αττικής

Για την εβδομάδα που έρχεται
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
24/07/2020

ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ

Γιάννης Μακρής
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Τέσσερις συναυλίες, με γνωστές μουσικές επιτυχίες αγαπημένων καλλιτεχνών, θα έχει τη δυνατότητα να παρακολουθήσει το κοινό αυτήν την εβδομάδα, δωρεάν, με αυστηρή ωστόσο τήρηση των μέτρων προστασίας, από το πλούσιο πολιτιστικό καλοκαιρινό πρόγραμμα της Περιφέρειας Αττικής.

Συγκεκριμένα:

-Το Σάββατο 25 Ιουλίου στο θέατρο των Βράχων στο Δήμο Βύρωνα η Γλυκερία με τραγούδια λαïκά, έντεχνα, παραδοσιακά και σμυρναίικα δημιουργεί μια βραδιά ξεχωριστής διασκέδασης.

-Την Κυριακή 26 Ιουλίου στον ίδιο χώρο η Ηρώ Σαΐα θα δώσει συναυλία-αφιέρωμα στα 100 χρόνια από την γέννηση της Μελίνας Μερκούρη σε ένα πρόγραμμα για φωνή, πιάνο και μπουζούκι που επιμελήθηκε ο Σταύρος Ξαρχάκος.

-Την ίδια ημέρα στο δημοτικό κηποθέατρο Ηλιούπολης «Δημήτρης Κιντής» σε μια συναυλία με τον Μιχάλη Δημητριάδη και επταμελές σχήμα ταλαντούχων ερμηνευτών και μουσικών, θα παρουσιαστεί ένα πρόγραμμα από καλό λαϊκό τραγούδι.

-Την Πέμπτη 30 Ιουλίου στο θέατρο Βράχων στη συναυλία με τίτλο «Πανσέληνος στους Βράχους» οι καταξιωμένοι ηθοποιοί Γιάννης Μπέζος και Τάνια Τρύπη και ερμηνευτές, Κώστας Θωμαΐδης και Αντριάνα Μπάμπαλη, θα ερμηνεύσουν μια επιλογή τραγουδιών από τη δεκαετία του '30 έως και σήμερα.

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!