To Ogdoo Music Group πρωταγωνιστεί στην ελληνική δισκογραφία

Με την παραγωγή 21 ξεχωριστών δίσκων μέσα στο 2022. 
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
Δεν τα λέμε εμείς, απλώς μεταφέρουμε αυτά που αναγράφουν άλλοι.

Και στη συγκεκριμένη περίπτωση, ο «ειδικός» στα δισκογραφικά θεάματα, Πέτρος Δραγουμάνος.

Γράφει μεταξύ άλλων ο τελευταίος στο mousikogramma.gr.

«Το 2022 κατασκευάστηκαν 376 ελληνικοί δίσκοι. Oι 297 τυπώθηκαν σε CD, οι 58 σε 12ιντσα βινύλια και οι 21 δίσκοι κυκλοφόρησαν και στα δύο format. Οι 49, από τους 376 ελληνικούς δίσκους που κυκλοφόρησαν μέσα στο 2022, είναι επανεκδόσεις παλαιότερων δίσκων. Από τις 49 επανεκδόσεις, οι 16 είναι CDs και οι 33 βινύλια.

Οι ελληνικές δισκογραφικές εταιρείες με ετήσια παραγωγή τουλάχιστον 10 δίσκων, είναι:

Καθρέφτης (31 δίσκοι), Μετρονόμος (26), GSF (26), Ογδοο (21), MLK (17), MinosEmi (16), InnerEar (12), Panik (10), Αεράκης (10 δίσκοι).

Οι δίσκοι κατασκευάζονται από 100 ως 300 αντίτυπα. Σπάνια μια κυκλοφορία να αγγίξει τα 500 τεμάχια. Τα νούμερα είναι μικρά και οι δίσκοι αποτελούν συλλεκτικά αντικείμενα από την πρώτη μέρα κυκλοφορία τους».

Κι όμως αρκετά βινύλια και δίσκοι ακτίνας που εκδόθηκαν και εκδίδονται από το Ogdoo Music Group ξεπερνούν τα παραπάνω νούμερα ενώ η «αριθμητική» αποκτά ξεχωριστό ειδικό βάρος και αξία όταν συνοδεύεται και από αντίστοιχο «περιεχόμενο». Σταθερές που στην περίπτωσή μας παντρεύονται αρμονικά.

Ειδικά στην κατηγορία του βινυλίου η δυναμική του Ogdoo Music Group είναι αξιοσημείωτη και μάλιστα με εκδόσεις που διακρίνονται για τα υψηλά ποιοτικά χαρακτηριστικά τους και τη φροντίδα τους ακόμη και στις μικρές λεπτομέρειες που συχνά κάνουν και τη διαφορά. 

Πηγή: mousikogramma.gr.

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!