Το BBC προτρέπει: «Κάνε τη δική σου playlist»

Το βρετανικό δίκτυο BBC παρουσίασε τη νέα του μουσική υπηρεσία.
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 

Το όνομά αυτής είναι Playlister και επιτρέπει στους χρήστες της να αποθηκεύουν τα αγαπημένα τους κομμάτια που παίζουν στο BBC δημιουργώντας προσωπικές λίστες. Επιπλέον, οι φίλοι της μουσικής έχουν τη δυνατότητα να δέχονται μουσικές προτάσεις σχετικές με τις προτιμήσεις τους από τους αγαπημένους τους DJ και μουσικούς παραγωγούς του δικτύου. Η υπηρεσία θα είναι διαθέσιμη διαδικτυακά εντός των επομένων ημερών, τόσο σε σταθερούς υπολογιστές όσο και σε «έξυπνα» κινητά τηλέφωνα μέσω της αντίστοιχης εφαρμογής. Η νέα μουσική υπηρεσία παρέχεται σε συνεργασία με τις υπηρεσίες Spotify, YouTube και Deezer. Όπως ανακοινώθηκε, μέσω των τριών παραπάνω υπηρεσιών, οι χρήστες θα μπορούν να ακούν τα αγαπημένα τους μουσικά κομμάτια όποια στιγμή το επιθυμούν.

"Πρόκειται για μια καινοτομία, η οποία σχεδιάστηκε με αποκλειστικό γνώμονα τις ανάγκες του κοινού. Είμαστε περήφανοι για τη μουσική μας κληρονομιά" ανέφερε ο Τόνι Χολ, γενικός διευθυντής του BBC. "Εδώ και δεκαετίες, ανακαλύπτουμε έξυπνους τρόπους να προσφέρουμε ποιοτική μουσική στους ακροατές και τους τηλεθεατές του δικτύου μας" πρόσθεσε ο ίδιος.

Το Playlister φαντάζει πολύ όμορφο και καινοτόμο για του χρήστες, όμως αν το καλοσκεφτείτε περιέχει και πολλούς «κινδύνους» για μια «μουσική δικτατορία» των «ίδιων και των ιδίων» που ξέρουν να κρατούν γερά στα χέρια τους τα ηνία του «παιχνιδιού». Θα δείξει…

Πηγή: ΑΠΕ, news247.gr

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!