Το 1ο single από τη νέα δισκογραφική δουλειά της Μάγδας Βαρούχα

(ΑΚΟΥΣΤΕ) Σε μια λιτή ακουστική version του, που επιτρέπει όμως στον ακροατή να κατανοήσει τη δυναμική του τραγουδιού.
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
Έπαιξε για δυο Παρασκευές σε ένα γεμάτο Belleville στον Κεραμεικό. Παρουσίασε ένα πρόγραμμα με επίκεντρο τα δικά της τραγούδια, τόσο δηλαδή εκείνα που προσεγγίζει ως ερμηνεύτρια μόνο, όσο και εκείνα που της ανήκουν με το ρόλο της τραγουδοποιού. Ήταν ένα πρωτότυπο ακουστικό χαμηλόφωνο σχέδιο, μια πρόταση διαφορετική που φιλοδοξούσε να παρουσιάσει τη Μάγδα Βαρούχα στο ακροατήριο με έναν τρόπο άλλο από τον αναμενόμενο.

Έχοντας συμμετάσχει στην παραγωγή του live, σαν επιμελητής προγράμματος, θα ήταν unfair να το κρίνω. Για μένα ένα πράγμα, όμως, είναι άξιο προσοχής: τα καινούργια τραγούδια της Μάγδας. Είτε αυτά που τραγουδά μόνο, είτε (πολύ περισσότερο) εκείνα που έχει γράψει και τραγουδά.

Στο παρακάτω βίντεο, θα ακούσετε το πρώτο single της νέας αυτής δουλειάς που σύντομα θα κυκλοφορήσει. Τίτλος αυτού: «Ξέρω μια χώρα» και δημιουργικά ανήκει στους: Σταύρο Σιόλα (μουσική) και Σταύρο Σταύρου (στίχοι). Εδώ, σε μια λιτή ακουστική version του, που επιτρέπει όμως στον ακροατή (παρότι από ερασιτεχνική λήψη) να κατανοήσει τη δυναμική του τραγουδιού.

Video

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!