Taylor Swift: Μία μπαλάντα για την θαυμάστριά της που έπαθε ανακοπή στη συναυλία της

Η 23χρονη δεν τα κατάφερε και η τραγουδίστρια την αποχαιρετά με ένα τραγούδι
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
Η Τέιλορ Σουίφτ απέτισε φόρο τιμής στην Άνα Κλάρα Μπενεβίντες, την 23χρονη κοπέλα που έχασε τη ζωή της, έπειτα από καρδιακή ανακοπή λόγω αφυδάτωσης στην περιοδεία της ποπ σταρ.

Η 33χρονη παγκόσμια σούπερ σταρ ερμήνευσε τη μπαλάντα της, «Bigger Than the Whole Sky», για το πένθος μιας πρόωρης απώλειας, ως ένα τραγούδι-έκπληξη στην performance της, το βράδυ της Κυριακής 19 Νοεμβρίου.



Ο καύσωνας στη Βραζιλία δεν βοηθά τη Σουίφτ να πραγματοποιήσει όλες τις εμφανίσεις της. Οι συναυλίες πραγματοποιούνται στο στάδιο Νίλτον Σάντος, μακριά από τις παραλίες του Ρίο, σε μια πιο ζεστή βόρεια γειτονιά. 

Η Τέιλορ Σουίφτ ανήρτησε την απόφαση να αναβάλει τη συναυλία του Σαββάτου στο Instagram περίπου δύο ώρες πριν από την προγραμματισμένη έναρξη.

Παράλληλα,  τον γύρο του διαδικτύου κάνει βίντεο με τη Σουίφτ να αναπνέει με δυσκολία στη συναυλία της στη Βραζιλία. Αφού ολοκλήρωσε το κομμάτι της, η Σουίφτ στάθηκε στη σκηνή με ανοιχτό το στόμα της, να προσπαθεί να πάρει ανάσες και τα διεθνή μέσα δημοσίευσαν τα κλιπ, γράφοντας ότι υπάρχει «ανησυχία για την ποπ σταρ».


ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!