«Ταμείο αλλεργίας» - Φωτορεπορτάζ από την Πρεμιέρα

Λαυρέντης Μαχαιρίτσας, Σάκης Μπουλάς Μίλτος Πασχαλίδης, Γιάννης Κούτρας, Δημήτρης Σταρόβας και Γιάννης Ζουγανέλης έδωσαν…
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 

τον καλύτερο τους εαυτό το βράδυ της Παρασκευής 21 Οκτωβρίου στην πρεμιέρα του «Ταμείου αλλεργίας» στη μουσική σκηνή Ακτή στην οδό Πειραιώς.

Η Ακτή γιορτάζει πέντε συνεχόμενα χρόνια παρουσίας στην διασκέδαση, γι’ αυτό και η παράσταση ξεκινάει με ένα video -αναδρομή με χαρακτηριστικές στιγμές των καλλιτεχνών που πρωταγωνίστησαν στην σκηνή της.

Τη φετινή σεζόν το σχήμα διαθέτει όλα εκείνα τα χαρακτηριστικά για να πρωταγωνιστήσει στους δύσκολους καιρούς που περνάμε. Έξι καθιερωμένοι καλλιτέχνες, ο καθένας με διαφορετική ταυτότητα και λειτουργία, στήνουν ένα παζλ που επιχειρεί να συνδυάσει αρμονικά τη δύναμη και τη μαγεία της μουσικής, των τραγουδιών και των ερμηνειών με την φλόγα του χιούμορ, της φαντασίας, της σάτιρας. Σκοπός είναι ο κόσμος να ακούσει αγαπημένες στιγμές από πηγαίες φωνές, να τραγουδήσει, να χορέψει, να γελάσει, να γνέψει συγκαταβατικά, να προβληματιστεί, να συγκινηθεί, να αναπολήσει, να ονειρευτεί και στο τέλος της βραδιάς να φύγει με ένα χαμόγελο.


ΑΚΤΗ στην οδό Πειραιώς
Πειραιώς 178 & Λαμίας 4
Τηλ. κρατήσεων: 210.3418.020
Παραστάσεις κάθε Παρασκευή και Σάββατο

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!