Ταινίες, βινύλια, εκθέσεις, live & d.j.s set στην ταράτσα

Ο χώρος τεχνών και πολιτισμού Ash In Art συμμετέχει στη 19η Ευρωπαϊκή Γιορτή της Μουσικής.
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
Ο χώρος τεχνών και πολιτισμού Ash In Art συμμετέχει στη 19η Ευρωπαϊκή Γιορτή της Μουσικής στην Ελλάδα (21-24 Ιουνίου 2018) με προβολές, live μουσικούς, dj sets και παζάρι βινυλίων!

Για 4 μέρες, 50 πόλεις από τις 13 περιφέρειες της χώρας 120 σημεία εκδηλώσεων, 300 μουσικά σχήματα, ορχήστρες και χορωδίες... ενώνουν τις δυνάμεις τους ώστε να ηχήσει μια κοινή μελωδία που θα ενώσει μουσικά ανθρώπους, γενιές, κουλτούρες & παραδόσεις σε όλη τη χώρα!

Οι εκδηλώσεις του Ash In Art θα διεξαχθούν στην ταράτσα με θέα την Ακρόπολη και ελεύθερη είσοδο (λειτουργεί κυλικείο):

Πέμπτη 21/6: Ζωντανή αναμετάδοση της εναρκτήριας εκδήλωσης από τη Χίο, ώρα 9μμ

Παρασκευή 22/6: Προβολή ταινίας: Ο Ελαφοκυνηγός, ώρα 9μμ

Σάββατο 23/6: Ο Στέλιος Φρειδερίκος live, ώρα 9μμ! Ακουστικό τζαζ-ροκ αυτοσχεδιασμός από ένα δεξιοτέχνη, σε δικές του αλλά και διασκευασμένες για την περίσταση, μελωδίες. Μαζί του η Δήμητρα Τζαμαλούκα (φωνή). Το ίδιο βράδυ ώρα 10.30μμ η Σταυρίνα Τζούμα (φωνή) και ο Ζαχαρίας Μπασιάς (κιθάρα-φωνή) δύο νέοι δημιουργοί συμπράττουν στην ταράτσα σε δικά τους και διασκευασμένα ακουστικά τραγούδια...

Κυριακή 24/6: Παζάρι βινυλίων στην είσοδο του Ash In Art 5 μ.μ. - 9 μ.μ. και προβολή της μουσικής ταινίας «Pirate Radio - The Boat That Rocked», ώρα 9μμ.

Στο χώρο υποδοχής θα φιλοξενηθεί έκθεση φωτογραφίας και εικαστικών 15 δημιουργών με θέμα: «Ένα Λουλούδι για την Παλαιστίνη».

Το πρόγραμμα της γιορτής εμπλουτίζεται διαρκώς!

Info:


Ash In Art
Ηρακλέους 10 & Καλλιρρόης, 11743, Αθήνα
έναντι στάσης μετρό Συγγρού - Fix
Τ: 210 9216-890

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!