Στο «Περιβόλι του Ουρανού» η επιτυχία συνεχίζεται

(PHOTOS) Χρήστος Νικολόπουλος, Πίτσα Παπαδοπούλου, Στέλιος Διονυσίου και Ευτυχία Μητρίτσα στο ιστορικό μαγαζί της Πλάκας.
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
Ομάδα που κερδίζει δεν αλλάζει, λέει η «λαϊκή ρήση» κάτι που επιβεβαιώνεται περίτρανα και στον τραγουδιστικό στίβο, ειδικά όταν αναφερόμαστε στην περίπτωση ξεχωριστών καλλιτεχνών όπως ο Νικολόπουλος και η Παπαδοπούλου.

Για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά και δυο μαζί δίνουν το παρών στο «Περιβόλι του Ουρανού» με «Λαϊκά στα… Fm», δηλαδή, για να «παίξω» λίγο με τον τίτλο της παράστασής τους, αυτά που δεν ακούμε στα «επίσημα» fm.

Κοντά για μια ακόμη σεζόν ο ξεχωριστός Στέλιος Διονυσίου, σταθερή αξία κι ερμηνευτής υψηλών απαιτήσεων με μοναδικό χρώμα καθώς και η ταλαντούχα Ευτυχία Μητρίτσα.
DSC07236
Καλό λαϊκό τραγούδι, απόλυτη αυθεντική διασκέδαση, σχέση αγάπης και σεβασμού με το κοινό σε έναν ιστορικό και υποδειγματικό χώρο κάθε Παρασκευή, Σάββατο βράδυ και Κυριακή μεσημέρι.

Συμμετέχουν η Λουκία Βαλάση με το σαντούρι της και ο Αλέξανδρος Τσαλαπατάνης με την κιθάρα του. Τη μουσική επιμέλεια του προγράμματος το οποίο συνοδεύει μια ορχήστρα με άριστους μουσικούς, έχει αναλάβει ο Νίκος Στρατηγός.
TON 5683
Το Περιβόλι του Ουρανού
Λυσικράτους 19, Πλάκα
Τηλ: 2103235517
Ημέρες λειτουργίας: Παρασκευή-Σάββατο βράδυ & Κυριακή μεσημέρι
DSC07250.

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!