Σπυριδούλα “40 χρόνια Alive” με φίλους

Οι Σπυριδούλα γιορτάζουν τα 40 χρόνια στο…δρόμο με μια βραδιά φωτεινή παρέα με φίλους, καλεσμένους τους
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
Οι Σπυριδούλα γιορτάζουν τα 40 χρόνια στο…δρόμο με μια βραδιά φωτεινή το Σάββατο 11 Νοεμβρίου στο «Gagarin 205 Music Club» (Λιοσίων 205) παρέα με φίλους, καλεσμένους τους. Κορυφαία στιγμή της διαδρομής αυτής ο δίσκος ορόσημο στο ελληνικό ροκ «Φλου» μαζί με τον Παύλο Σιδηρόπουλο

Το σημείωμα της Θέκλας Τσελέπη προμηνύει ίσως μια παρουσία που όλοι θα ήθελαν τη βραδιά αυτή καθώς οι κοινές εμφανίσεις του Δημήτρη Πουλικάκου με τους Σπυριδούλα είναι πάμπολλες. Τον ένα καλεσμένο, μάλλον τον ανακαλύψαμε, και είναι ηχηρός. Πάμε να διαβάσουμε ένα γράμμα δια χειρός Θέκλας :

Η ΣΠΥΡΙΔΟΥΛΑ 40ρισε


Δεν είναι οι πιο εύκολοι άνθρωποι. Αλλά δεν είναι και της ευκολίας. Κατά τι νεώτερη κι έχοντας μεγαλώσει στην ίδια γειτονιά, αυτούς τούς τύπους τούς παρατηρούσα κάπως από μακριά. Αργά νύχτα, ξημερώματα, συναντιόμασταν στα περίπτερα για τσιγάρα και λοιπά. Συνοδεύοντας πάντα τα ομορφότερα κορίτσια, με τα καπέλα τους και τα μακριά παλτά.

Κι άλλοτε και πιο συχνά στην Πλάκα στο Σπόρτιγκ και στα σινεμά παίζοντας αυτοί από σκηνής κι εμείς να ζούμε τα όνειρά μας τα τρελά.

Αργότερα, στο σπίτι το μυθικό στην Αγία Παρασκευή… Η κατάσταση ήταν Φλου κι είχαμε πλέον γνωριστεί. Παύλος, Μήτσος και λοιποί. Τζιμό, Τέρρυ, Τόλης Μ., Σωτήρης Θ., Παύλος Β., Νίκος Δ. Ήταν πολλοί και εκλεκτοί κι ανάμεσά τους η Μελίνα Κ. η πιο ξεχωριστή!
Πορείες, διαδηλώσεις, Μαύρα ρόδα, ζωή χωρίς εκπτώσεις. Κυλώντας ή κατρακυλώντας, rock ‘n roll…

Δεν μετρώ τα χρόνια ποτέ, κι ούτε για τους φίλους μεζούρα κρατώ (οι μετρήσεις είναι για δημοσιογράφους “τυπικούς” κι έρευνα στατιστική) κρατάω τη χαρά και το ταξίδι μου μαζί.

Καλά 40 ΣΠΥΡΙΔΟΥΛΑ μου καλή!
Θέκλα Τσελέπη
ELLHNIKO ROCK - Spyridoula tyfanisgr.jpg
Τιμή εισιτηρίου: 8 ευρώ προπώληση, 10 ευρώ ταμείο
Σημεία προπώλησης: viva.gr, τηλεφωνικά στο: 11876, Ευριπίδης, Seven spots, Reload

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!