Σκληρή κριτική δέχεται η Μαντόνα για την εμφάνισή της στη Eurovision

«H Γερμανία τραγούδησε καλύτερα»
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
19/05/2019

ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ

Ogdoo.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Σκληρή είναι η κριτική και όχι άδικη που ασκεί η γερμανική Welt στην χθεσινοβραδινή εμφάνιση της ποπ σταρ Μαντόνα στον τελικό της 64ης Eurovision, με ένα άρθρο της εφημερίδας που κλείνει με τη φράση: «Ήταν το βράδυ που η Γερμανία τραγούδησε καλύτερα από την Μαντόνα».

Η εμφάνιση της σούπερ σταρ ήταν αδύναμη. Ξεκίνησε με την προσπάθειά της να τραγουδήσει μία διασκευή του «Like a Prayer», που έκλεισε φέτος 30 χρόνια από την κυκλοφορία του, αλλά η φωνή έβγαινε λάθος καθ' όλη τη διάρκεια του τραγουδιού με τη Μαντόνα να δείχνει ότι πασχίζει να τραγουδήσει και να κινείται με δυσκολία πάνω στη σκηνή.
madonna eurovision 1
Στη συνέχεια τραγούδησε το νέο της single «Future», αυτή τη φορά προφανώς ηχογραφημένο, αλλά με την ίδια να κινείται με δυσκολία πάνω στη σκηνή, χωρίς ρυθμό και νεύρο.

Έτσι ένα τόσο σημαντικό γεγονός για τη διοργάνωση, αυτό της εμφάνισης της «Βασίλισσας της Ποπ», που επισκίασε ακόμα και τον Ολλανδό νικητή Ντάνκαν Λόρενς, θα το θυμούνται όλοι για το πόσο κακή ήταν η εμφάνιση της Μαντόνα και η εφημερίδα αναρωτιέται εάν η Μαντόνα ξέχασε να τραγουδάει ή τραγουδούσε έτσι πάντα.

Βέβαια το άρθρο της Welt κάνει αναφορά και στη γερμανική συμμετοχή που με τα βίας έφτασε στην 23η θέση, με 32 βαθμούς, κι αυτό χάρη στις επιτροπές. Από τις 41 χώρες μόνο έξι επιτροπές έδωσαν βαθμούς στη Γερμανία -η Αυστραλία, η Λιθουανία, η Ελβετία, η Δανία, η Ιρλανδία και η Λευκορωσία. Οι S!sters με το «Sisters» δεν κατάφερε να συγκινήσει το ευρωπαϊκό κοινό και δεν πήρε κανέναν βαθμό από το televoting, καθώς προφανώς τον διαγωνισμό δεν παρακολούθησαν ούτε η Γερμανοί που ζουν έξω από τη χώρα τους.

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!