«Silver Award» στο λογισμικό που χρησιμοποιεί η Αυτοδιαχείριση

Silver Award για το «ΟΠΣ Διαχείρισης Πνευματικών Δικαιωμάτων Μουσικής», το λογισμικό πρόγραμμα που χρησιμοποιεί η Αυτοδιαχείριση, στα Business IT Excellence 2017.
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
Το βραβείο «Silver Award» για το λογισμικό «Copyright Management System (CrMS) Ολοκληρωμένο Πληροφοριακό Σύστημα Διαχείρισης Πνευματικών Δικαιωμάτων Μουσικής» έλαβε η εταιρία «ΜΙΚ3 Ολοκληρωμένες Λύσεις Πληροφορικής», στην τελετή απονομής IMPACT BITE (Business IT Excellence) Awards Ceremony 2017 που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 29 Ιουνίου 2017, στο Ελληνικό.

Ειδικότερα, ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΜΙΚ3 κ. Κωνσταντίνος Κεφαλάς παρέλαβε τη σημαντική αυτή διάκριση, όσον αφορά την κατηγορία εταιριών «Πάροχοι Λύσεων / Πακέτων Λογισμικών» και ειδικότερα τις «Εξειδικευμένες εφαρμογές σε επιχειρηματικούς κλάδους».

Τα βραβεία αυτά αναγνωρίζουν την αριστεία των εταιρειών λογισμικού που προσφέρουν generic λύσεις / πακέτα με σημαντική διείσδυση στις εταιρείες - χρήστες, με ουσιαστικά οφέλη από την αξιοποίηση τους και που καλύπτουν αποδεδειγμένα τις επιχειρηματικές ανάγκες της αγοράς - στόχου.

Η εφαρμογή CrMS αποτελεί ένα ολοκληρωμένο εργαλείο διαχείρισης της πληροφορίας γύρω από τις βασικές οντότητες που σχετίζονται με την εργασιακή ροή ενός οργανισμού/εταιρείας που δραστηριοποιείται στον χώρο των πνευματικών δικαιωμάτων μουσικής (Οργανισμός Συλλογικής Διαχείρισης, Ανεξάρτητη Οντότητα Διαχείρισης, Μουσικός Εκδότης κ.ά.). 

Επίσης, μέσω της εφαρμογής τυποποιούνται και εκτελούνται βασικές διεργασίες που αφορούν τον κλάδο, τόσο στο κομμάτι της επιχειρησιακής καθημερινότητας, όσο και σε αυτό της διασύνδεσης και επικοινωνίας (ανταλλαγής πληροφορίας) με ομόλογους οργανισμούς, καθώς και με τα διεθνή πληροφοριακά συστήματα του χώρου.      

Η Αυτοδιαχείριση συνεργάζεται με τη ΜΙΚ3 από το 2015 χρησιμοποιώντας με επιτυχία το εν λόγω βραβευμένο λογισμικό πρόγραμμα από το 2016.

Τα βραβεία Business IT Excellence συνδιοργανώνονται από την Β2Β εταιρεία επιχειρηματικής επικοινωνίας Boussias Communications και το Εργαστήρι Ηλεκτρονικού Εμπορίου και Επιχειρείν ENTRUN του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, με την Αιγίδα του Συνδέσμου

Επιχειρήσεων Πληροφορικής και Επικοινωνιών Ελλάδας (ΣΕΠΕ).

Στη φωτογραφία (από αριστερά): Ο Γενικός Διευθυντής της ΜΙΚ3 κ. Νίκος Κωνσταντίνου, ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΜΙΚ3 κ. Κωνσταντίνος Κεφαλάς, η υπεύθυνη Επικοινωνίας & Δημοσίων Σχέσεων της Αυτοδιαχείρισης κα. Ηλιάννα Αντωνίου, ο μηχανικός λογισμικού / συνεργάτης της ΜΙΚ3 στην Αθήνα και υπεύθυνος Μηχανογράφησης της Αυτοδιαχείρισης κ. Μανόλης Δημητριάδης και ο Πρόεδρος της Αυτοδιαχείρισης, συνθέτης κ. Γιάννης Γλέζος.

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!