Sia: Οι «σκοτεινές» στιγμές της μέσα από το νέο της album

(ΑΚΟΥΣΤΕ) Κυκλοφόρησε το πρώτο single
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
15/09/2023

ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ

Ogdoo.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Μπορεί να διένυε τις πιο σκοτεινές στιγμές της, ωστόσο η έμπνευσή της δεν την εγκατέλειψε. Η Αυστραλή τραγουδοποιός και ερμηνεύτρια Sia, σε πρόσφατη συνέντευξή της, είχε αποκαλύψει την κατάθλιψη που βίωσε μετά το διαζύγιό της με τον Έρικ Άντερς Λανγκ, έπειτα από δύο χρόνια γάμου.

«Η αλήθεια είναι ότι απλά έγραφα κάθε τόσο ένα τραγούδι εδώ ή εκεί τα τελευταία έξι, επτά χρόνια», είπε η σταρ με αφορμή το νέο της άλμπουμ «Reasonable Woman».

«Πήρα διαζύγιο και αυτό πραγματικά με έριξε στα βαθιά. Ήταν μια τόσο σκοτεινή περίοδος που ήμουν στο κρεβάτι για τρία χρόνια, πραγματικά, με σοβαρή κατάθλιψη. Και έτσι δεν μπορούσα πραγματικά να κάνω τίποτα για εκείνο το χρονικό διάστημα, πρόσθεσε.

Μετά το διαζύγιό της, η Sia βρήκε ξανά τον έρωτα και ενώθηκε με τα δεσμά του γάμου με τον Νταν Μπέρναρντ σε μια ρομαντική τελετή που πραγματοποιήθηκε στο Portofino στη Villa Olivetta των Stefano Dolce και Domenico Gabbana τον Μάιο. Η τοποθεσία είχε συναισθηματική αξία, καθώς ήταν το ίδιο μέρος όπου η φίλη της Sia, Κόρτνεϊ Καρντάσιαν, είχε ανταλλάξει όρκους με τον Τράβις Μπάρκερ το προηγούμενο έτος.

«Reasonable Woman»

Το «Reasonable Woman» είναι το πρώτο άλμπουμ που κυκλοφορεί η βραβευμένη με Grammy τραγουδίστρια μετά το «This Is Acting» το 2016 αναφέρει το People.

Αν και ο δίσκος αναμένεται να κυκλοφορήσει την άνοιξη του 2024 μέσω της Atlantic Records, είδε το φως της δημοσιότητας το πρώτο τραγούδι από το άλμπουμ με τίτλο «Gimme Love».

Ακούστε το τραγούδι




ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!