Σάλος με την αφίσα συναυλίας του Φίλιππου Πλιάτσικα στη Λάρισα!

Μια ατυχής γραφιστική προσέγγιση, η οποία συνέδεσε τον καλλιτέχνη με ναζιστικά σύμβολα, οδήγησε προσωρινά στην ακύρωση της συναυλίας.
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
Το γεγονός ανακοίνωσε ο ίδιος ο Φίλιππος Πλιάτσικας με ανάρτησή του στη σελίδα του στο Facebook: «Με λύπη σας ανακοινώνουμε ότι η συναυλία της Κυριακής 5/4 στην Λάρισα ακυρώνεται. Μόλις πληροφορηθήκαμε ότι η αφίσα της συγκεκριμένης παράστασης έγινε αντικείμενο προώθησης πολιτικών συμβόλων εν άγνοια μας!

Εμείς παίζουμε μουσική κι έχουμε από πάντα κρατήσει μια σταθερή και συνεπή στάση αποστασιοποίησης από πολιτικούς χώρους και τεχνάσματα. Το ίδιο είμαστε υποχρεωμένοι να κάνουμε και τώρα και υποσχόμαστε στους φίλους μας στη Λάρισα ότι πολύ σύντομα θα ανακοινωθεί νέο ραντεβού για να συναντηθούμε.

Σας ευχαριστούμε!!!»


Τελικά η συναυλία του Φίλιππου Πλιάτσικα θα πραγματοποιηθεί


Πάντως, η διεύθυνση του καταστήματος ανακοίνωσε πριν από λίγο ότι λύθηκε η παρεξήγηση και η συναυλία του Φίλιππου Πλιάτσικα θα γίνει κανονικά: Εκ μέρους της μουσικής σκηνής «Potami», ζητούμε συγνώμη για την αναστάτωση που προκλήθηκε με το διαφημιστικό υλικό της συναυλίας του Φίλιππου Πλιάτσικα. Έγινε άθελα μας και εκ παραδρομής και προβαίνουμε άμεσα στην αντικατάσταση αυτού του διαφημιστικού υλικού.

Μετά από αυτήν μας την ενέργεια έχουμε την διαβεβαίωση των συνεργατών του καλλιτέχνη, πως η συναυλία την Κυριακή 5 Απριλίου θα διεξαχθεί κανονικά.
afisa pliatsikas
Πηγή: onlarissa.gr

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!