Ροκ συναυλία της πρωτοβουλίας μουσικών «Αντισώματα» με «Τραγούδια Ελευθερίας»

Μουσικοί και συγκροτήματα θα τραγουδήσουν για την ελευθερία, την ουτοπία, την αλληλεγγύη, τον αγώνα των ανθρώπων για μια καλύτερη ζωή.
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
24/02/2018

ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ

Γιάννης Αλεξίου
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Όλα αυτά στο Κύτταρο την Παρασκευή 2 Μαρτίου, σε μια βραδιά με τίτλο Songs of Freedom.

Θα εμφανιστούν: The Last Drive - Tsiri Band - Θραξ Πανκc - Δημήτρης Πουλικάκος & Νίκος Σπυρόπουλος - Frank Panx & οι Αδερφοφάδες feat Mc Yinka - Coyote's Arrow - Λάμπρος Παπαλέξης & οι χτισμένες… των θεμελίων - Dismissers - Mr. Highway Band!

Τα «Αντισώματα» είναι μια πρωτοβουλία μουσικών που στο μέτρο του δυνατού προσπαθούν να συμβάλλουν στην ενίσχυση ευπαθών ομάδων ντόπιων και μεταναστών που πλήττονται άμεσα από την δύσκολη κατάσταση που βιώνουμε σαν κοινωνία και σαν άτομα. Στόχος τους είναι δράσεις αλληλεγγύης και πρωτοβουλίες, «γιατί κανείς δεν πρέπει να νιώθει μόνος μέσα στον εφιάλτη και γιατί σε τέτοιους καιρούς οι δεσμοί αλληλεγγύης, ανθρωπιάς και αξιοπρέπειας είναι περισσότεροι αναγκαίοι και πολύτιμοι από ποτέ. Πιστεύουμε ότι η μουσική και η τέχνη μπορούν να γίνουν δυνάμεις αλληλεγγύης και ανθρωπιάς στους καιρούς που ζούμε, και είναι χαρά μας που αυτό μπορούμε να το μοιραζόμαστε με την κοινότητά μας».

Επίσης αναφέρουν: «Για να μην περάσει το ουρλιαχτό της απόγνωσης απαρατήρητο και για να μην γίνει η απώλεια συνήθεια μας. Για να βγάζουμε γλώσσα στο φόβο, στη ξενοφοβία, στο κακό, δημιουργώντας αυθόρμητες, ακαθοδήγητες εστίες ελευθερίας και επικοινωνίας στο δρόμο. Για αυτά ακριβώς γεννήθηκαν τα “Αντισώματα”, με την πρωτοβουλία μιας παρέας μουσικών.

Καλλιτέχνες και αλληλέγγυοι ενώνουμε τις δυνάμεις μας κόντρα στην ανασφάλεια και τον καθημερινό φόβο που συντρίβουν ντόπιους και μετανάστες με όπλο μας τον πιο ισχυρό δεσμό ενότητας, την αγάπη, καρποφορούμε αλληλεγγύη, ανθρωπιά, συμπόνια, φιλοξενία.

Κάνουμε την κρίση σκαλοπάτι για να βρεθούμε πάλι στις αλάνες διαμορφώνοντας αλληλέγγυες συνειδήσεις, με αγωνιστικό χαρακτήρα, σαν ελεύθερα αντισώματα στον κοινωνικό ιστό».

ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΠΑΝΤΟΣ ΚΑΙΡΟΥ
Για να μην γίνει η απώλεια συνήθειά μας

Info:


Κύτταρο (Ηπείρου 48 και Αχαρνών)
Παρασκευή 2 Μαρτίου
Οι πόρτες ανοίγουν: 8.30 μ.μ.
Εισιτήριο: 6 ευρώ
antisomata kyttaro

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!