Ρίτα Γουίλσον - Χρήστος Μάστορας: Το ντουέτο για το «Γάμος αλά ελληνικά 3»

Οι δηλώσεις των δύο καλλιτεχνών για τη συνεργασία τους
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
Η ελληνικής καταγωγής ηθοποιός, παραγωγός και ερμηνεύτρια Ρίτα Γουίλσον και ο ερμηνευτής Χρήστος Μάστορας «ενώνουν» για ακόμη μία φορά τις φωνές τους, για το σάουντρακ της ταινίας "Oli Mazi (We Are All Together)".

Το ντουέτο αποτελεί μια δημιουργία της Ρίτας Γουίλσον και της βραβευμένης με Όσκαρ και 12 βραβεία Grammy, Diane Warren.

Το σάουντρακ της ταινίας θα βγει και σε music video, στο οποίο θα πρωταγωνιστούν οι ερμηνευτές Ρίτα Γουίλσον και Χρήστος Μάστορας.

Για το τραγούδι η Ρίτα Γουίλσον δήλωσε: «Οι Έλληνες είναι γνωστοί για την αγάπη τους προς την οικογένεια. Το ‘OLI MAZI’ είναι ένα τραγούδι με σκοπό να ενώσει τον κόσμο είτε είναι η οικογένεια σου είτε εκείνη που επιλέγεις ως οικογένεια και να γιορτάσεις μαζί τους την αγάπη».

Ενώ συμπλήρωσε ο Χρήστος Μάστορας: «Είναι μεγάλη μου χαρά που συνεργάζομαι ξανά με την Ρίτα Γουίσλον. Χαίρομαι ακόμα περισσότερο που οι φωνές μας θα ακουστούν ΜΑΖΙ στην ταινία "Γάμος αλά ελληνικά" της οποίας είμαι μεγάλος fan, σε ένα τραγούδι που υπογράφουν διεθνώς καταξιωμένοι δημιουργοί. Είναι ένα τραγούδι που αγάπησα από την πρώτη στιγμή που μου το έστειλε η Rita και είμαι σίγουρος ότι θα το λατρέψετε και εσείς».

Τέλος η δημιουργός του τραγουδιού Diane Warren τόνισε πως: «Σε καιρούς που όλοι φαινόμαστε να έχουμε απόσταση ο ένας από τον άλλο, ελπίζω το "OLI MAZI (We Are All Together)" να μάς φέρει όλους λίγο πιο κοντά».

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!