Ρίτα Αντωνοπούλου & Αρμός μάγεψαν στην έναρξη του Φεστιβάλ «Τέχνη Καθ’ Οδόν» 2019

(PHOTOS) Με εξαιρετικούς οιωνούς ξεκίνησε το 4ο Παγκρήτιο Φεστιβάλ Δρόμου «Τέχνη Καθ’ Οδόν».
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
23/09/2019

ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ

Ogdoo.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Το Φεστιβάλ που αγαπήθηκε από το κοινό και έγινε θεσμός για την πόλη του Ηρακλείου ξεκίνησε το απόγευμα της Παρασκευής 20 Σεπτεμβρίου με τύμπανα, ξυλοπόδαρους, παραδοσιακά όργανα, ενώ η επίσημη έναρξη ολοκληρώθηκε με μια μοναδική συναυλία της Ρίτας Αντωνοπούλου και του συγκροτήματος Αρμός, δίνοντάς το έναυσμα σε χιλιάδες ανθρώπους για να μπουν αμέσως στο κλίμα της γιορτής αυτής της Τέχνης και του Πολιτισμού, που θα διαρκέσει έως και τις 24 Σεπτεμβρίου.

Στην κατάμεστη Πλατεία Ελευθερίας, παρουσία του Δημάρχου Ηρακλείου Βασίλη Λαμπρινού, του Αντιπεριφερειάρχη Κρήτης κ. Φασουλάκη, της Αντιδημάρχου Πολιτισμού- Τουρισμού και Εθελοντισμού κας Αριστέας T. Πλεύρη και πολλών ακόμα Αντιδημάρχων, η συναυλία της Ρίτας και των Αρμός «ταξίδεψε» κυριολεκτικά το κοινό, το οποίο, επιβράβευσε τους συντελεστές με το πιο ενθουσιώδες χειροκρότημα.

Κορυφαία στιγμή, το φινάλε της συναυλίας, όπου η Ρίτα -ανταποδίδοντας αυθόρμητα την αγάπη που δέχθηκε- κατέβηκε από τη σκηνή με τους δύο τραγουδιστές των Αρμός και τραγούδησε μαζί με τον κόσμο πως… «Τίποτα δεν πάει χαμένο»!

Δείτε στον παρακάτω σύνδεσμο το στιγμιότυπο αυτής της όμορφης στιγμής!

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!