Πριν τις γιορτές ο νέος δίσκος Νικολόπουλου - Λιδάκη

(PHOTOS) Ο Μανώλης Λιδάκης σε νέα τραγούδια του Χρήστου Νικολόπουλου & του Χριστόφορου Μπαλαμπανίδη.
Πριν τις γιορτές ο νέος δίσκος Νικολόπουλου - Λιδάκη Φωτογραφίες: Κίκα Α. Ρόκα
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
Μανώλης Λιδάκης & Χρήστος Νικολόπουλος ολοκλήρωσαν τις ηχογραφήσεις του νέου τους υλικού, που θα συνθέσει το νέο δίσκο του ερμηνευτή, με τίτλο «Αυτός που ανοίγει το χορό». Την παρέα τους συμπληρώνει ο στιχουργός Χριστόφορος Μπαλαμπανίδης, στίχους του οποίου έχουν ερμηνεύσει στο παρελθόν καλλιτέχνες, όπως ο Γιάννης Πάριος, ο Κώστας Χατζής, η Χάρις Αλεξίου, η Γλυκερία, ο Πασχάλης Τερζής και πολλοί άλλοι.

Όταν ένας σπουδαίος λαϊκός τραγουδιστής της γενιάς μας συναντιέται με τον κορυφαίο λαϊκό συνθέτη του σήμερα, αλλά κι έναν στιχουργό αξιώσεων, δε μπορούμε παρά να περιμένουμε μια σημαντική δουλειά, απ’ αυτές που πλέον μας «λείπουν».

Έτσι, λοιπόν, μετά τα δύο πρώτα τραγούδια που ήδη κυκλοφόρησαν, το «Κανείς δεν παίζει για να χάσει» & το «Χαρμάνι», ο νέος δίσκος θα είναι διαθέσιμος γύρω στις 15 του Δεκέμβρη - σχεδόν ταυτόχρονα με την έναρξη των εμφανίσεων του Μανώλη Λιδάκη στο Φως, μαζί με τη Γλυκερία & το Μανώλη Κονταρό - και θα συνοδεύεται από πλούσιο, πολυσέλιδο ένθετο με την προσωπική δισκογραφία του Μανώλη Λιδάκη, που επιμελήθηκε ο Κώστας Μπαλαχούτης, φωτογραφίες, σημειώματα κ.α.

Παράλληλα, τις ίδιες μέρες θα κυκλοφορήσει και η βιογραφία του Χρήστου Νικολόπουλου, που θα περιλαμβάνει φωτογραφικό και αποκαλυπτικό αρχειακό υλικό, αλλά και CD με ανέκδοτες ηχογραφήσεις - ντοκουμέντα, με τους Δημήτρη Μητροπάνο, Γιώργο Νταλάρα, Μανώλη Μητσιά, Χάρις Αλεξίου, Πασχάλη Τερζή, Λεωνίδα Βελή, Κωνσταντίνα, Κώστα Μακεδόνα.

Ως την επίσημη κυκλοφορία του δίσκου, λοιπόν, μια σειρά φωτογραφίες που τραβήχτηκαν στο στούντιο του Χρήστου Νικολόπουλου, κατά τη διάρκεια των ηχογραφήσεων.

Video

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!