Πέθανε ο ράπερ που “μονομαχεί” με τον Eminem στο “8 Mile”

(VIDEO) Ο Breedlove ήταν εκείνος που σχεδόν έβγαλε νοκ άουτ τον B-Rabbit (Eminem) από τον διαγωνισμό ρίμας
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 46 ετών ο Nashawn Breedlove, γνωστός με το ψευδώνυμο Lotto ή Ox, που εμφανίστηκε με τον Eminem στην ταινία “8 Mile“.

Η μητέρα του Breedlove, Patricia, επιβεβαίωσε τον θάνατο του γιου της στο Facebook, γράφοντας: «Με βαριά καρδιά μοιράζομαι την είδηση του θανάτου του αγαπημένου μου γιου Nashawn Breedlove. Πολλοί από εσάς τον γνωρίζατε με το ψευδώνυμο ‘Lotto, ox’, ένα όνομα που απηχούσε την ανθεκτικότητα και την αποφασιστικότητά του. Ο Nashawn ήταν ράπερ, τραγουδιστής, τραγουδοποιός και ηθοποιός. Κανείς δεν μπορούσε να αρνηθεί ότι είχε ταλέντο».Η αποχώρηση του Nashawn από αυτόν τον κόσμο άφησε ένα τεράστιο κενό στη ζωή μου, ένα κενό που οι λέξεις δεν μπορούν να εκφράσουν πλήρως. Δεν μπορώ να εκφράσω με λόγια τον πόνο που νιώθω. Δεν ήταν απλώς ο γιος μου – ήταν ένας αξιοθαύμαστος άνθρωπος, του οποίου ο χαρακτήρας και η δύναμη ενέπνευσαν όλους όσοι βρέθηκαν στο διάβα του».

Η αιτία του θανάτου του ράπερ και ηθοποιού δεν έγινε γνωστή στα media.

Ο Breedlove έπαιξε βασικό ρόλο στο “8 Mile”, αντιμετωπίζοντας σε “μονομαχία” με ρίμες τον χαρακτήρα του Eminem, B-Rabbit, στον δεύτερο γύρο του τελικού διαγωνισμού freestyle της ταινίας. Ο Lotto ρίχνει έναν καυστικό στίχο που σχεδόν βγάζει τον B-Rabbit από τον διαγωνισμό. Πάντως αν και πρόκειται απλώς για μία ταινία ο Lotto είχε πάντα υποστηρικτές που πίστευαν ότι αδίκως στερήθηκε τη… νίκη.



Πριν εμφανιστεί στο “8 Mile”, ο Breedlove συμμετείχε με ένα τραγούδι στην ταινία “The Wash” του 2001, με πρωταγωνιστές τους Dr. Dre και Snoop Dogg. Το κομμάτι, “Don’t Talk Shit”, κυκλοφόρησε με το άλλο του ψευδώνυμο, “Ox”.

Σε ένα παράλληλο σύμπαν ο 50 Cent πρόσφατα ανακοίνωσε ότι η ταινία, μια κάπως αυτοβιογραφική διήγηση της ζωής του Eminem, θα γίνει τηλεοπτική σειρά.

«Θα φέρω το 8 Mile στην τηλεόραση», αποκάλυψε, ο 50 Cent προσθέτοντας ότι ο Eminem συμφωνεί απόλυτα και αναμένεται να αναλάβει την παραγωγή της σειράς. Ο Eminem κέρδισε Όσκαρ πρωτότυπου τραγουδιού το 2003 για το “Lose Yourself” από το soundtrack της ταινίας.



ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!