Οι Toto ξανά στο προσκήνιο

Οι Steve Lukather και Joseph Williams παρουσίασαν την νέα σύνθεση της μπάντας.
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
21/10/2020

ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ

Σταύρος Βεργίδης
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Οι περίφημοι Toto επαναδραστηριοποιούνται και πάλι μετά τη σύντομη… παύση τους.

Οι Steve Lukather και Joseph Williams, που έχουν γερή ρίζα στο παρελθόν της μπάντας, ειδικά ο πρώτος, συμπλέουν στους νέους Toto με τους John Pierce (μπάσο, Huey Lewis And The News), Dominique “Xavier” Taplin (πλήκτρα, Prince), Steve Maggiora (πλήκτρα), Warren Ham (τραγουδιστής και σαξοφωνίστας) και Robert "Sput" Searight (ντράμερ).

Ο Lukather, αναφέρει σχετικά:

«Δεν θα μπορούσαμε να νιώθουμε πιο γαλήνια με αυτή την κίνηση. Υπάρχει ένας ανανεωτικός, αισιόδοξος ενθουσιασμός για το μέλλον. Αυτή την στιγμή, ο Joe και εγώ είμαστε τα μόνα μακροχρόνια μέλη της μπάντας που επιθυμούν να περιοδεύσουν, φέρνοντας διαφορετικές γενιές οπαδών σε επαφή με την δισκογραφία μας.

Κατά τη διάρκεια αυτής της πανδημίας, επανεξετάσαμε την καριέρα μας και τον τρόπο που θέλαμε να προχωρήσουμε. Υπάρχουν άτομα που είτε δεν ζουν πλέον, είτε έχουν αποσυρθεί. Εμείς όμως νιώθουμε σαν παιδιά που θέλουν να βγουν στον δρόμο το συντομότερο δυνατό.

Η εξέλιξη του Joe ως παραγωγού, συνθέτη, μηχανικού ήχου, τραγουδιστή και performer είναι εκπληκτική. Η χρονική συγκυρία είναι τέλεια με τον Joe να είναι σε κορυφαία φόρμα και να με ενθουσιάζει κάθε μέρα. Απολαμβάνουμε αυτή τη συνεργασία και είμαστε αισιόδοξοι για το μέλλον».

Ταυτόχρονα οι Toto ανακοίνωσαν και την διεξαγωγή διαδικτυακής συναυλίας για τις 21 Νοεμβρίου.

«Εισιτήρια» για να την παρακολουθήσετε, θα βρείτε ΕΔΩ.

Δεν έχει γίνει ακόμη λόγος για νέο δίσκο. Η τελευταία δουλειά των Toto, "XIV", κυκλοφόρησε το 2015.

Την ίδια ώρα τόσο ο Lukather όσο και ο Williams, πέραν από τους Toto, ετοιμάζονται να κυκλοφορήσουν προσωπικά άλμπουμ τους μες το 2021.

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!