Οι Soundgarden συνεχίζουν και χωρίς τον Chris Cornell

(VIDEO) «Ο κόσμος νομίζει πως έχουμε τελειώσει οριστικά από όταν έφυγε από τη ζωή, αλλά δεν ισχύει αυτό»
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
Μηνύματα για νέες συμπράξεις σε συναυλίες και στο στούντιο αφήνουν τα εναπομείναντα μέλη των Soundgarden.

Οι Thayil, Cameron και Sepherd μαζί με τη Brandi Carlile (and the Twins) κυκλοφόρησαν δύο διασκευές σε κλασικά κομμάτια της μπάντας, τα "Black Hole Sun" και "Searching With My Good Eye Closed", τα οποία ηχογραφήθηκαν στα London Bridge Studio στο Seattle.

Η συνεργασία τους, γεννήθηκε μετά την εμφάνιση της Carlile στην συναυλία "I Am The Highway", αφιερωμένη στην μνήμη του Chris Cornell.


Ο Matt Cameron ανέφερε σχετικά στο Rolling Stone:

«To "Searching With My Good Eye Closed" ήταν ένα από τα αγαπημένα τραγούδια του Chris. Το να ακούω τη Brandi και τους Phil και Tim Hanseroth (The Twins) να ροκάρουν με το κομμάτι ήταν υπέροχο. Λατρεύω το πως εξελίχθηκε αυτή η εκτέλεση. Το σόλο του Kim ήταν επίσης εξαιρετικό.

Μας τιμάει το γεγονός πως μας κάλεσε να συμμετέχουμε στην κυκλοφορία της για την Record Store Day. Ήταν φοβερό. Ο περισσότερος κόσμος υποθέτει πως οι τρεις μας έχουμε τελειώσει οριστικά από όταν ο Chris έφυγε από τη ζωή, αλλά δεν ισχύει αυτό. Είναι ευχάριστο να ξέρουμε πως ο κόσμος εξακολουθεί να θέλει να μας ακούει να παίζουμε μαζί».

Ο Kim Thayil με τη σειρά του δήλωσε:

«Ήταν τόσο φυσικό να παίζουμε με την Brandi και τους Twins, ενώ το να παίζω με τον Matt και τον Ben είναι πρακτικά η δεύτερη φύση μου. Θα αποδεχόμουν δίχως δεύτερη σκέψη μια ευκαιρία να έπαιζα μαζί τους είτε ζωντανά είτε στο στούντιο».

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!